Tuorein sisältö

Lisätietoja Megadeth-basistin potkuihin johtaneesta seksikohusta - sooloseksiä Messengerin kautta

10.06.2021 klo 09.45 | Luettu: 365 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Arizona Republic on paljastanut lisätietoja Megadethin pitkäaikainen basistin David Ellefsonin potkuista, perustuen Ellefsonin nostamaan oikeuskanteeseen.

Ellefsonin Megadeth-ura päättyi potkuihin toukokuun puolivälissä. Syynä seksikohu, joka aiheutui online-sekstailusta fanin kanssa.

Ellefson oli tavannut kyseisen hollantilaisen naisen jo vuonna 2019 - fani tuli pyytämään nimmaria. Kaksikko oli ystävystynyt verkon kautta käytyjen keskusteluiden aikana. Toinen tapaaminen tapahtui hotellin aulassa helmikuussa 2020. Tuolloinkaan parin välillä ei ollut seksiä - varsinaista fyysista seksiaktia ei ole ollut missään vaiheessa.

Suhde sai seksuaalista väriä kesällä 2020. Tuolloin pari alkoi harrastaa yhteisellä päätöksellä online-seksiä. Toinen osapuoli oli tuolloin jo 19-vuotias. Ellefsonin mukaan verkon kautta tapahtuneita masturbaatiosessioita oli noin viisi kappaletta. Viimeinen sessio tapahtui alkuvuodesta 2021.

Ellefson sai tietää erään session päätyneen tallennetuksi vasta toukokuussa. Tallenne (tai tallenteet) oli tehty ilman Ellefsonin lupaa. Tuolloin nousi julkisuuteen syytöksiä rokkarin sekstailusta alaikäisen kanssa.

Nainen kertoi antaneensa tallenteita myös ystäviensä katsottavaksi. Kuka lopulta oli materiaalin vuotaja lehdistön suuntaan, siitä ei ole täyttä varmuutta.

Ellefson kertoi myöhemmin poliisille Megadethin manageriportaan saaneen ennakkoon tietoa asiasta. Ilmeisesti myös bändin muihin jäseniin oli oltu yhtyedessä. Ellefsonia varoiteltiin kohun saattavan räjähtää käsiin - parin tunnin kuluttua verkkoon levisi Ellefsonin sooloseksivideo.

14.5. basisti sai tietää saavansa potkut - asia julkistettiin kolme päivää myöhemmin.

Ellefson on nostanut oikeuskanteen seksuaalisen materiaalin luvattomasta levittämisestä.

(Blabbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Witch's Spell, AC/DC... Dome Karukosken ohja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova