Raha kasvaa puissa ja solarium on uusi aurinko - Aleksi Mäkelän uusi sarja sijoittuu 80-luvun vauhdikkaisiin vuosiin

15.06.2021 klo 20.55 | Luettu: 318 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

C Moren uusi alkuperäissarja Sininen enkeli on värikäs draamasarja, joka sijoittuu 1980-luvun vauhdikkaisiin vuosiin. Aleksi Mäkelän ohjaaman sarjan kuvaukset alkavat heinäkuun alussa Helsingissä. C More -ensi-illassa sarja nähdään ensi vuonna.

Uutuussarjassa raha kasvaa puissa ja solarium on uusi aurinko. Kaupunkiin saapuu pienviljelijän lahjakas poika, Marko Hyyryläinen. Hän haluaa oman osansa rahasta, rakkaudesta ja ihan kaikesta. Sattuman kautta hänestä tulee Marko Goldstein, aikakautensa hillitön ruumiillistuma. Kaikella on kuitenkin hintansa eikä pröystäilyn takana olevaa todellisuutta ole helppo peitellä.

Sarjan pääosia näyttelevät Heikki Ranta, Saga Sarkola, Wilhelm Enckell, Santeri Helinheimo Mäntylä, Sonja Kuittinen, Linnea Leino, Kristiina Halttu, Milka Ahlroth, Pertti Sveholm, Taisto Oksanen, Kaija Pakarinen ja Matti Onnismaa.

"Sininen enkeli kuvaa elävästi 80-luvun värikästä, yletöntä sekä vapautunutta menoa. Käsikirjoituksessa on onnistuttu luomaan hersyviä, kiehtovia hahmoja, jollaisia ei ennen ole kotimaisessa draamassa nähty. Sininen enkeli jatkaa laadukkaiden kansainvälisen tason alkuperäissarjojen sarjaa ja se tullaan esittämään myös Ruotsissa", kuvailee draamapäällikkö Jani Hartikainen MTV:ltä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Selkeitä vilahduksia... Porissa soi Cafe Por... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova