Tuorein sisältö

AlfaTV panostaa asiaohjelmiin ja uutisiin - uusina osakkaina mm. Harkimo ja Sukari

17.06.2021 klo 09.37 | Luettu: 354 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

AlfaTV sai suunnatun osakeannin päätökseen.

Valtioneuvoston luvalla Suomessa vuodesta 2011 toiminut kaupallinen televisioyhtiö AlfaTV laajentaa omistuspohjaansa. Suunnattu osakeanti saatiin onnistuneesti päätökseen ja yhtiö käynnistää yleisöannin.

Yli miljoona katsojaa viikossa tavoittavan AlfaTV:n omistajayhtiö Brilliance Communications Oy:n uudet osakkaat ovat Suomessa tunnettuja sijoittajia ja yrittäjiä. Suunnatun osakeannin myötä yritystensä kautta osakkaina ovat mm. Hjallis Harkimo ja Eero Lehti. Yksityishenkilöinä AlfaTV:n omistajiksi tulevat mm. Joni Nelimarkka, Toivo Sukari ja Heikki Salmela.

Kanava suuntautuu entistä enemmän asiaohjelmien ja suorien lähetysten tuottamiseen.

"Toimintamme yhdeksän vuoden aikana AlfaTV on tullut tunnetuksi katsojien ja mainostajien keskuudessa asia- ja kulttuurikanavana. Tätä tunnettuutta tulemme kasvattamaan entisestään. Uutistoiminnan laajentaminen, suorien lähetysten kasvattaminen ja asiaohjelmien tarjonnan lisääminen vaativat pääomaa. Uudet omistajat tuovat pääoman lisäksi mukanaan sekä osaamista että verkostoitumismahdollisuuksia", omistuspohjan laajentamisen syistä kertoo AlfaTV:n operatiivinen johtaja Vesa Halonen.

Yleisöannissa AlfaTV:n osakkaaksi pääsee 500 eurolla. Tarjolla olevat osakkeet edustavat 20 prosenttia yhtiön osakekannasta. Neljän vuoden kuluttua yhtiön tavoitteena on listautuminen Helsingin pörssiin.

Yleisöannin osakkeiden kaupankäynti tapahtuu lauantaina 19.6.2021 avautuvan AlfaTV:n verkkosivuston kautta osoitteessa www.alfatv.fi/osakeanti.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Raskaamman rockin le... Huomenna perjantaina... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova