Tuorein sisältö

Sarjakuvaguru Mark Millar puheliaana

02.09.2008 klo 22.25 | Luettu: 2976 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Korkean profiilin sarjakuvakirjoittaja Mark Millar (Ylivertaiset, Wanted, Wolverine, jne.) on paljastellut erinäisiä asioita töihinsä perustuvista elokuvista ja Teräsmiehestä.

Millar saattaa kirjoittaa sarjan uusia Teräsmies-elokuvia. Millar on tunnetusti haaveillut keikasta jo vuosikausia. Hänellä on mielessään Taru Sormusten Herrasta -mittaluokan eepos, jonka kertomiseen menisi kaikkiaan seitsemän tuntia. Millar oli ehtinyt luopua haaveestaan, kunnes hänen nimeämätön ohjaajaystävänsä kertoi (ennen virallista julkistusta), että seuraava Teräsmies totta tosiaan aloittaa puhtaalta pöydältä. Salaperäinen ohjaaja on pyytänyt alustavasti Millaria mukaan, mutta mitään ei ole kirjoitettu kiveen.

Tuore hittileffa Wanted ei perustunut samannimiseen sarjakuvaan kuin löyhästi. Millarilta on kuitenkin pyydetty juonitiivistelmä jatko-osaa varten, ja hän aikoo käyttää hyväkseen materiaalia, joka ei ensimmäiseen elokuvaan kelvannut. Varsinaiset käsikirjoittajat tulevat päättämään, onko kovasti kehuttu matsku käyttökelpoista jatkossakaan.

Millarin tuoreempi teos Kick-Ass on kääntymässä Nicholas Cagen tähdittämäksi elokuvaksi, kuten hiljattain julkistettiin. Millarin mukaan studioiden ulkopuolella tuotettavan elokuvan budjetti on 70 miljoonaa dollaria aiemmin ilmoitetun 30 miljoonan sijaan. Ohjaaja Matthew Vaughn on kerännyt kolehtia rikkailta ystäviltään voidakseen tehdä (väkivaltaiselle) alkuperäismateriaalille kunniaa.

Wantedista Millar on puhunut sivuston Newsarama kanssa. Muista aiheista Millar keskustelee laajemmin alta löytyvässä videossa:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mies jonka vuoksi ma... Johanna Tukiaisen Pl... >

Keskustelut (1 viestiä)

joonas

04.09.2008 klo 17.36

Mark Millarin neroudesta voi kyllä olla montaa mieltä...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova