Juhannusta on lupa jälleen juhlia - Himos Juhannus lähes loppuunmyyty

22.06.2021 klo 10.07 | Luettu: 386 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Himos Juhannus on kahden vuoden odotuksen jälkeen ensimmäinen Suomessa järjestettävä suuri festivaali. Kolmipäiväinen tapahtuma Jämsän Himoksella on lähes loppuunmyyty lukuunottamatta erää torstain päivälippuja. Alueen majoituskapasiteetti on myös täyteen varattu.

"On todella hienoa päästä tarjoamaan elämyksiä yleisölle ja työtä koronan kurittamalle tapahtuma-alalle. Kun esiintymislava alkoi nousemaan Himokselle sunnuntaina, mieleni valtasi päällimmäisenä tunteena onnellisuus. Tapahtumia ja kohtaamisia on ollut valtava ikävä", tuotantopäällikkö Anniina Havukainen kommentoi.

Himos Juhannusta on järjestetty luonnonkauniilla Himoksella järvimaisemissa vuodesta 1999 alkaen. Tapahtumaa ei järjestetty koronapandemiasta johtuen vuonna 2020. Kokoontumisrajoitusten purkamisen vuoksi tapahtuma on nyt mahdollista järjestää.

Himos Juhannuksessa on tänä vuonna useita poikkeusjärjestelyjä. Festivaalin sisään- ja uloskäyntejä on levennetty ja portit avataan jo hyvissä ajoin ennen ensimmäistä esiintyjää. Näin ollen ruuhkia ei pääse syntymään. Tapahtuma pyrkii takaamaan turvavälit, sillä yleisöä otetaan alueelle vain noin puolet kapasiteetista ja yleisöaluetta on laajennettu. Käytössä on vain yksi lava.

Artistien esiintymisaikataulujen välissä on hyvin aikaa käydä wc-tiloissa ja ravintoloissa. Käsienpesupaikkoja tulee runsaasti etenkin wc-tilojen, ruokapaikkojen ja sisääntulojen yhteyteen. Alueella tehdään tehostetusti siivousta.

Alueella työskentelee koronayhteyshenkilö, joka on tavoitettavissa festivaalin ajan, ja neuvoo mahdollisissa festivaaliolosuhteisiin ja covidiin liittyvissä kysymyksissä.

Himos Juhannus Jämsän Himoksella 24.-26.6.2021.

Esiintyjät:
TO: Haloo Helsinki!, Teflon Brothers, Gasellit, Ressu Redford
PE: Apulanta, Kaija Koo, Popeda, Elastinen, Stig
LA: Antti Tuisku, BEHM, Ellinoora, Gettomasa, Irina


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Maailmalla ilmiöksi ... North Of Hell vahvis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova