Tuorein sisältö

Sweet Tooth 1-5: tohtori Munamies vakiintuu roistoksi

01.07.2021 klo 22.00 | Luettu: 1574 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 5:
What's in the Freezer?


Toista kertaa nähtävä tohtori Munamies kuulostaa hetken John Malkovichilta, joten hän on matkalla päteväksi roistoksi. Myös: hän hautoo kansanmurhaa ja mummoa ahdisteltuaan hän ottaa tähtäimeen lähiössä kyräilevän tiedemiehen, joka on pulassa tungettuaan naapurin pakastimeen syistä. Ajatukseni harhailivat taas siihen, että aidon eli Sonic-elokuvien Munamiehen rinnalle pitäisi saada rintava Rouge-lepakko, mikä on loogista, sillä mummo ennustaa furryjen olevan riittävän viriilejä täyttääkseen maan.

Mörökölli lupaa kävellä peurapojan kanssa, joten nyt odotamme, että naamioteinien ex-pomo sanoo saman. Kävelyä ei ole nähty liikaa - sillä se kortti pelataan turhan aikaisin, jossa hallusinoiva päähenkilö keskustelee kävelystä kuolleen isänsä kanssa. Mystisten kukkien aktivoima kohtaus on vaihtelua, mutten pidä kritiikkiä nipotuksena. Entiseen eläintarhaan sijoittuvassa sivujuonessa ihmeellisten ihmiseläinten turvakoti on kasvanut, joten on outoa käyttää enemmän aikaa unen elävöittämiseen. Unessa sentään nähdään liekehtivä Munamies mytologisesta syystä.

Kiva(hkoa[ko?]). Sitä toivoisi, että konsensuksen ulina tyyliin "nyt on sympaattista, yms" olisi takuu esimerkiksi yhdestä kiistatta luovasta kohtauksesta per tunti. Peurapoika oppii käsimerkin. Kun mörökölli & teini riitelevät, poika sanoo, että tehkää se käsijuttu. Voi luoja...! Sarjahan on mestariteos verrattuna esimerkiksi sarjaan The Dark Crystal: Age of Resistance, jolta vedettiin töpseli 1. kauden jälkeen!

Beastars jatkuu pian, joten ei minulla mitään hätää ole.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 1-4 --- Jakso 1-6 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pari kyynikkoa jää j... Äijät yrittävät kesy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova