Tuorein sisältö

Idols uudelle tuotantokaudelle suurempana kuin koskaan

03.09.2008 klo 17.17 | Luettu: 2476 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Idolsin neljäs tuotantokausi starttaa torstaina 11.9. - suurempana kuin koskaan. Idols-ohjelmakokonaisuus pitää sisällään MTV3-kanavalla ja Subilla nähtävien ohjelmien lisäksi runsaan netti- ja radiotarjonnan.

Idols MTV3-kanavalla 11.9. alkaen torstaisin ja sunnuntaisin kello 20.00.
Idols Extra heti päälähetyksen jälkeen Subilla 11.9. alkaen torstaisin kello 21.00.

Idols netissä:
Idolsia voi seurata netissä laajemmin kuin koskaan aiemmin. Idolsin virallisilta nettisivuilta löytyvät tuoreimmat uutiset ja tunnelmat, Idols-faniyhteisö, kilpailuja ja ajanvietettä. Nettiuutisten lisäksi tilannetta voi seurata myös mobiiliuutisten kautta.

MTV3:n netti-tv näyttää kaikki Idols-jaksot jälkikäteen, mutta myös sen, mitä lähetyksissä ei nähdä. Tiedossa on eksklusiivista backstage-materiaalia. Kaikkien koelaulujen esittäminen netti-tv:ssä on uusi, ennennäkemätön kokonaisuus. Kunkin koelaulupaikkakunnan kaikki laulajat voi siis nähdä kyseisen jakson jälkeen netti-tv:ssä...

Idols radiossa: Radio Nova

Radio Novan Aamun Radio seuraa Idolsin tapahtumia läpi syksyn. Novan haastattelut löytyvät myös Idols-nettisivuilta.

Pian alkavalla kaudella nähdään monenlaisia uusia kujeita. Kokelaita tullaan opettamaan ja tukemaan tulevaan ammattiinsa aiempia kausia enemmän. Suomi on ensimmäinen Idols-maa, jossa käytetään Master Class -teemaa.

- Master Class -teemaa voi kutsua Idolsin omaksi "tähtikouluksi". Opettajina nähdään musiikkimaailman ykkösnimiä, joista kerromme enemmän kauden edetessä. Samassa hengessä edetään myös Idols Extran puolella, jossa juontajat vetävät artistiakatemiaa kilpailijoille, kertoo vastaava tuottaja Marika Makaroff.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Metallica ja Coldpla... Muumio-Sommers ohjaa... >

Keskustelut (1 viestiä)

IListenRealMusic

05.09.2008 klo 21.23

Taas tämä teinien rahastuksen ja kusettamisen juhla alkaa. Minä olen ainakin korviani myöten täysin kyllästynyt koko hommaan. Idols alkaa olla jo vanha vitsi.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova