Tuorein sisältö

Roope Salminen lisäsi someen paidattoman kuvan: 'En suosittele tuota kenellekään'

05.07.2021 klo 20.11 | Luettu: 1520 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Roope Salmisella on kuluvan kesän osalta ollut tekeillä kaksi leffaroolia.

Roope on mukana Tuukka Temosen maalaiskannabiskomediassa Pohjolan satoa.

Roope on kuvannut myös ensimmäistä päärooliaan. Kyseessä on Miro Laihon ja Niko Kelkan käsikirjoittama ja ohjaama jännäri Lunastajat.

Lunastajat-leffassa Roope panosti leffassa nähtävään alastonkohtaukseen "kuihduttamalla" itsensä perusteellisesti.

Roope on katsonut tarpeelliseksi taustoittaa paidatonta postaustaan - samalla Roope kommentoi vallalla olevaa dieettikulttuuria:

"Se on must tosi kiva kuva ja oon ylpee siitä duunista minkä tein että pääsin siihen kuntoon missä näyttäydyn kyseisessä otoksessa. se ei oo mikään maailman ihmeellisin kondis mut mulle henk koht tosi iso saavutus. MUTTA. must tuntuu tärkeältä avata vähän asioita sen kuvan takana ja sanoo sananen dieettikulttuurista.

Mä en näytä enää siltä miltä näytin eilen. Miksi? koska oon juonut ja syönyt normaalisti. Se kuva on otettu seuraavana päivänä siitä, kun mun Lunastajat-elokuvan alastonkohtaus otettiin purkkiin. Sitä kohtausta varten maksimoitiin mun lihaserottuvuus, joka tarkoitti että olin useamman viikon epäterveellisellä dieetillä ja viimeset 3 päivää pahassa nestehukassa keskellä kesähelteitä. Tulokset EIVÄT OLE PYSYVIÄ ja EN SUOSITTELE TUOTA KENELLEKÄÄN. Tänään neste on palannut kroppaan ja absit ei enää näy. se on helvetin hyvä asia.

"En kuitenkaan häpeä millään lailla aiempaa vartaloani tai tulevaa, isompaa ja pehmeämpää vartaloani. Rakastan mun vartaloa kaikissa sen muodoissa ja terve suhde liikuntaan lähtee ainakin mulle siitä rakkaudesta ja liikkumisen ilosta. Kun katsoin peiliin toissapäivänä ja vartaloni oli meikattu ja varjostettu ja nesteet oli hikoiltu pois ja lihakset oli hetkellisessä pumpissa niin se oli vähän pelottava fiilis. Näytin PALJON ”paremmalta” kuin miltä ”oikeasti” näytän. Väkisinkin tuli mieleen että jaahas, tämmöisiin vartaloihin mä oon itseäni vertaillut, eihän nää oo totta. Vähän hävettää että oon nyt eilisellä kuvalla itse osallistunut sen illuusion ylläpitoon"
.






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vibraattorileffan oh... Netflixin kauhutrilo... >

Keskustelut (1 viestiä)

Ohikulkija

05.07.2021 klo 22.42 5 tykkää tästä

Vanha kunnon Roope Salminen, koko kansan tuomittu seksuaalirikollinen.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova