Tuorein sisältö

Robin Packalenin viisusta norjalaisen huippu-DJ:n festarihenkeä säteilevä remix

09.07.2021 klo 20.52 | Luettu: 839 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Norjalainen huippu-DJ Tungevaag innostui poptähti Robin Packalenin ja Alex Mattsonin yhdessä julkaisemasta kappaleesta Hard To Love ja teki siitä omannäköisensä remixin.

Kaksikko tapasi viime vuonna Turun yökerhossa Tungevaagin keikan jälkeen. "Tungevaagin visio Hard To Lovesta on mahtava. Remix on kertakaikkisen artsy EDM-kappale, joka saa tanssijalan vipattamaan".

Tungevaag kommentoi: "Tätä remixiä oli mahtavaa tehdä, koska rakastan alkuperäistä biisiä! Hard To Love on siisti ja groovaava biisi ja Robinin vokaalit ovat tyrmäävät. Halusin tehdä kappaleesta oman versioni lisäämällä siihen makeen dropin ja festivaalihenkeä".

Maaliskuussa julkaistu Hard To Love ft. Alex Mattson on kerännyt 1,5 miljoonaa kuuntelukertaa suoratoistopalveluissa ja sen musiikkivideota on katsottu melkein 300 000 kertaa. Sami Joensuun ohjaama video nousi Suomessa YouTuben trendaavien kärkeen pian julkaisunsa jälkeen. Kappale oli ensimmäinen julkaisu Robinin tulevalta toiselta englanninkieliseltä EP:ltä Rest In Beat AM.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Chris Prattin tuore ... Kingsman-ohjaajan er... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova