Tuorein sisältö

Fadon kuningatar Maikkarilla

04.09.2008 klo 09.58 | Luettu: 2165 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Portugalilais-afrikkalainen laulajatar Mariza tutustui jo lapsena fado-lauluun vanhempiensa pitämän pienen tavernan musiikki-illoissa. Nykyään hän on maailman tunnetuimpia fado-laulajattaria ja hänen viides albuminsa Terra ilmestyi 30. heinäkuuta. MTV3 kanavan dokumentissa hän kertoo levyn synnystä, musiikistaan ja läheisestä suhteestaan Suomeen.

Terra-albumin on sanottu aloittavan uuden luvun Marizan tuotannossa. Mariza itse tiivistää uuden alun yhteen sanaan: "totuus".

- Kierrettyäni seitsemän vuotta ulkomaita kiertueillani olen saanut tarkkailla uusia ihmisiä ja kulttuureita. Olen katsellut, kuunnellut ja oppinut. Tämä on minun hetkeni. Minun totuuteni. Olen aina ollut rehellinen itselleni ja yleisölleni. Halusin tällä albumilla näyttää miten olen kasvanut sekä laulajana että ihmisenä. Kaksi edellistä albumiani, Transparente ja Concerto Em Lisboa, olivat minulle kuin erään luvun loppu. Päätin kutsua uutta albumia nimellä Terra. Ai miksikö? Koska minulla on jalat aina tukevasti maassa ja koska uuden albumin tekeminen oli kuin musiikkimatka.

Mariza esiintyy lauantaina 11. lokakuuta Finlandia-talossa Helsingissä ja päivää myöhemmin, sunnuntaina 12. lokakuuta Tampere-talossa, Tampereella.

MTV3-kanavan dokumentti Marizasta lauantaina 6.9.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Keikkajärjestäjä hyv... Ex-missi oikeudessa ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Huhuu

05.09.2008 klo 10.42

Ketä tuollainen ulisija kiinnostaa? Ei ketään
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova