Tuorein sisältö

Maailman suosituimpiin poppareihin kuuluva Billie Eilish ei luovu kruunustaan - kuuntele vastustamaton uutuusjulkaisu NDA

09.07.2021 klo 21.01 | Luettu: 845 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Billie Eilish julkaisee 30. heinäkuuta odotetun toisen studioalbuminsa "Happier Than Ever". 16 kappaletta sisältävän kokonaisuuden Eilish on edellisen levyn tapaan kirjoittanut, säveltänyt ja tuottanut kahdestaan veljensä FINNEASin kanssa.

Eilish on juuri julkaissut albumilta uuden singlen NDA. Levyn synkempää päätyä edustavalle kappaleelle saatiin myös artistin itsensä ohjaama vaikuttava musiikkivideo. Siinä 25 ammattikuljettajaa kiemurtelee kaasu pohjassa artistin ympärillä yön pimeydessä. Video on taltioitu yhdellä otolla, eikä sen tekemiseen ole käytetty sijaisnäyttelijöitä tai digitaalisia erikoistehosteita.

Billie Eilishin debyyttilevy When We All Fall Asleep, Where Do We Go? oli julkaisuvuotensa (2019) myydyin albumi Suomessa ja vuosikymmenen myydyin debyyttialbumi Pohjois-Amerikassa. Levy toi artistille historialliset viisi Grammy-palkintoa. Suomessa albumia on kuunneltu viisinkertaiseen platinaan oikeuttavat 115 miljoonaa kertaa ja bad guy -singlen striimit ovat ylittäneet seitsenkertaisen platinarajan.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kingsman-ohjaajan er... Vielä ehtii mukaan -... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova