Tuorein sisältö

Aaron Eckhart puhuu Kaksinaamasta (spoilereita)

04.09.2008 klo 14.50 | Luettu: 3586 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Monet fanit ovat epäilleet, että ohjaaja Christopher Nolan teki Yön Ritarin viimeisistä kohtauksista tarkoituksella epäselviä, ja että Harvey Dent alias Kaksinaama saattaa olla vielä elossa. Ain't It Cool News on ottanut asian puheeksi näyttelijä Aaron Eckhartin kanssa. Onko siis mahdollista, että---

"Ei", Eckhart nauraa. "Ei. Olen kuollut. En saanut kysyttyä kysymystä itsekään. 'Hei Chris, olenko minä...?' 'Ei. Olet kuollut. Olet kuollut!'".

Eckhart vahvistaa sen, ettei Nolan ole suunnitellut kolmatta osaa, tai ole lainkaan varma, aikooko hän sen ohjata. Eckhart kannustaa Nolania käyttämään luovuuttaan myös muihin elokuviin. Näyttelijä työskentelisi Nolanin kanssa jatkossa mielellään, mutta epäilee, että Christian Bale on yhä Nolanin luottomies.


Lähde: Ain't It Cool News

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Herra Ylpön uusi vid... Led Zeppelin Lontoon... >

Keskustelut (2 viestiä)

Tzi

04.09.2008 klo 15.17

Eipä se Kaksinaama kovin kaksinen (pun not intended) siinä leffassakaan ollut, joten jos Nolan tekee kolmannen leffan niin mieluummin jostain muusta.
lainaa
Icipher

05.09.2008 klo 13.38

Huikean roolin veti tämä Eckhart Ledgerin ohella Yön Ritarissa, luulin aluksi että olisi heikoin lenkki mutta yllätti todella positiivisesti. Sitäpaitsi Kaksinaaman tarina käytiin kokonaan läpi leffan aikana; mitä voisi hahmon tarinaan enää lisätä kun mies on kaikkensa menetettänyt ja kostoretkellään epäonnistunut...
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova