Tuorein sisältö

Solos 1-7: yllätyslopetus Morgan Freemanin seurassa

05.08.2021 klo 22.00 | Luettu: 1062 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 7:
Stuart


Päätösjakso ei sido kautta yhtenäiseksi tarinaksi, mutta se laajentaa irrallisinta ideaa ja viittaa muuhunkin. Jää tilaa visioida, mitä tarinoiden välillä tapahtui, jos olet motivoituneempi kuin todennäköisesti olet.

Morgan Freeman näyttelee rannalla möllöttävää dementoitunutta miestä. Mysteerivieras Dan Stevens antaa pistoksen ja Freeman alkaa muistaa. Muistot lähtevät ruohonjuuritasolta, joten Freeman on selkeästi "niin hyvä, että hän voisi lukea puhelinluetteloa".

Mysteerivieras kertoo, että oireet vastaavat Alzheimerin tautia, jos potilas on muistonarkkari, jonka pää on pehmennyt muiden muistoja maisteltaessa. Tällaiseen on viitattu ja Freemanin pollaan on päätynyt useamman hahmon aivoituksia laittomasti.

Se on vieras, jolta puuttuu tärkeä muisto, joten dementian käsittely kääntyy tavallaan päälaelleen. Se muodoton ajatus ja suoritukset ovat antoisampaa sisältöä kuin tarinan infodumppauspuoli. Sarja onnistuu kuitenkin jättämään hyvän muiston (jollaisista on puhetta) haparoituaan keskivaiheilla.


Keskiarvo 7 jakson jälkeen ja arvosana kaudelle:


< Jaksot 1-5 ja 1-6

Katsottu: Amazon Prime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Palkkamurhaaja Mary ... Neljätoista (!) Sout... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova