Tuorein sisältö

Russian Doll 1-3 ja 1-4: on se perkules, kun aikaluuppikin pitää jakaa muiden kanssa

07.08.2021 klo 21.00 | Luettu: 1386 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 3 ja 4:
A Warm Body ja Alan's Routine


Totuus huumeista oli umpikuja, joten Nadia koettaa Haamujengi-asenteella selvittää, voiko rakennuksessa ennen sijainnut uskonnollinen koulu selittää aikaluupin. Nadia tarvitsee entisen hoidon apua puhuakseen vanhoilliselle rabbille. Hoito voisi olla hänen elämänsä suunta, ellei hän olisi sitoutumiskammoinen, eli hömppä huijasi meidät katsomaan draamaa, kuten pitää.

Nadia päätyy nukkumaan pummin kanssa. Nollautumiset jatkuvat kankeina, kun se pitää erikseen sanoa, että yö johti jäätymiseen hengiltä. Loogisesti sankari käyttää uuden päivän pummin pelastamiseen, mutta jos sarjan pitää tehdä jotakin fantastista käytännössä, toteutus rynii.

Jaksojen risteyksessä paljastuu, että luuppi on jaettu. Alan on sulkeutunut ja itsepäinen puunaama, mutta itsetietoisuudessa on puutteita, joten hän ei varasta show'ta Nadialta, vaikka introverteistä pidänkin. Osuvinta Alanissa on se, että hän tavallaan pitää luupista, joka sallii märehtiä samaa tilannetta yhä uudestaan. Sisältönä voidaan pitää jo sitä, että hän pakkomielteisesti toistaa aamun treenirutiinin, vaikka hän tietää tilanteen nollautuvan.

Alan yrittää kosia tyttöä, joka yrittää ottaa hänestä eron. Hän hoitaa tilanteen heikosti harjoittelusta huolimatta, kuten miedommallekin "persoonallisuudelle" kävisi, jos hän olisi kelannut tilannetta päässään loputtomasti rajoitetulla sosiaalisella älyllä. Molempien luuppityyppien käsittelyssä on sopivasti ironiaa ja empatiaa.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-1 ja 1-2 --- Jaksot 1-5 ja 1-6 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Murhaaja Gerard Butl... Luis Guzmán on Tim B... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova