Tuorein sisältö

Haamujengi 3:n tilanne Harold Ramisin sanoin

08.09.2008 klo 08.14 | Luettu: 4480 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Huhut kolmannesta Haamujengistä ovat tulleet ja menneet vuosikymmenten ajan, eivätkä kaikki usko vielä virallistamisen jälkeenkään, että elokuva näkee päivänvaloa. "Herättäkää minut, kun/jos ensimmäinen traileri julkaistaan", lausui eräskin kiihkeäksi faniksi itseään kutsuva henkilö erään uutissivuston kommenteissa.

Yksi alkuperäisten leffojen käsikirjoittajista, Egon Spengleria näytellyt Harold Ramis kuvaa tilannetta näin Chicago Triburnelle lähettämässään sähköpostissa:

"Kyllä, Columbia on kehittämässä käsikirjoitusta Haamujengi 3:lle elokuvani Year One kirjoittajien, Gene Stupnitskyn ja Lee Eisenbergin kanssa. Judd Apatow on yksi Year Onen tuottajista ja on tuottanut studiolle muitakin elokuvia, joten totta kai studio toivoo saavansa joitain Apatowin käyttämistä näyttelijöistä. Dan Aykroyd, Ivan Reitman ja minä olemme tässä vaiheessa konsultteja, ja Danin mukaan Bill Murray suostuu osallistumaan projektiin jollain tavalla. Murray äänitti materiaalia Haamujengin uuteen videopeliin, kuten myös minä, Dan ja Ernie Hudson. Konsepti on se, että vanhat haamujengiläiset esiintyisivät elokuvassa jonkinsorttisina oppi-isinä. Paljoa muuta sanottavaa ei tässä vaiheessa ole. Kaikki ovat vakuuttuneita, että kelpo käsikirjoitus on mahdollista kirjoittaa, ja siitähän me sitten jatkamme."

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nicolas Cagen uusin ... Will Smith tahtoo fa... >

Keskustelut (4 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

08.09.2008 klo 09.40

Toivo elää.
lainaa
wytwy

08.09.2008 klo 12.33

"...vanhat haamujengiläiset esiintyisivät elokuvassa jonkinsorttisina oppi-isinä."

Ghostbusters Jr. jee!

Eli aivan kauheeta paskaa tulossa.
lainaa
xfghn

30.12.2008 klo 20.11

juu ei oikeen vakuuta tuo oppi-isä meininki. nähty kuitenkin melko monessa jatko-osassa, eikä oikein yhdessäkään mitään muuta ku paskaa o ollu esillä.
lainaa
xfghn

30.12.2008 klo 20.11

juu ei oikeen vakuuta tuo oppi-isä meininki. nähty kuitenkin melko monessa jatko-osassa, eikä oikein yhdessäkään mitään muuta ku paskaa o ollu esillä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova