Tuorein sisältö

Jytäkesä Go-Go siirtyy jo neljännen kerran - iso osa artistinimistä jo selvillä

19.08.2021 klo 21.16 | Luettu: 746 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Helsingin Suvilahteen 4.9. suunniteltu Jytäkesä Go-Go -festivaali joudutaan siirtämään jo neljännen kerran Aluehallintaviraston asettamien koronarajoitusten takia.

"Koska tapahtuman alkuperäisestä päivämäärästä on ehtinyt vierähtää jo puolitoista vuotta, ja osa esiintyjistäkin on matkan varrella vaihtunut, päätimme kerralla päivittää koko bileet uuteen uskoon ja bailata ensi vuonna kaikkien pettymysten ja peruutuksien edestä".

Jytäkesä Go-Go 2022 järjestetään kaksipäiväisenä 26.-27.8.2022. Luvassa on uusia bändejä, isommat bileet sekä entistä enemmän kaikkea oheistoimintaa, josta tiedotetaan lisää myöhemmin.

Kaikki tähän asti kiinnitetyt artistit ovat edelleen mukana meiningeissä, ja uusina artisteina mukaan tulevat mm. Saimaa, Litku Klemetti ja Räjäyttäjät. Muita nimiä ovat Atomirotta, The Flaming Sideburns, Anal Thunder, Jukka Nousiainen & Kumpp., Lasten Hautausmaa, TEKSTI-TV 666, Black Magic Six, Hybrid Children, Marjo Leinonen & Knucklebone Oscar White Trash, Tuomio & Kone, Edu Kehäkettunen & Setä Koponen, Flippipuisto, Joni Ekman & Koira, Nykyaika, Nyrkkitappelu ja Laineen Kasperi ja Palava Kaupunki.

Tapahtuman lopullinen artistikattaus ilmoitetaan syksyn aikana.

HUOM! Nykyiset ennakkoliput käyvät sellaisenaan kahden päivän lippuna ensi vuoden tapahtumaan.
Ostetut ennakkoliput voi myös halutessaan palauttaa Tikettiin 19.10.2021 mennessä.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Galaksi on kriisissä... Viikate lisäsi somee... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova