Tuorein sisältö

Sonata Arctican vanhoja julkaisuun bonuksilla

08.09.2008 klo 12.52 | Luettu: 2695 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Spinefarm Records julkaisee lokakuussa Sonata Arctican kaksi ensimmäistä albumia uudelleen. Ecliptica on Sonata Arctican debyyttilevy, joka nosti bändin kertaheitolla kuuluisuuteen ja myi kultaa mm. kappaleiden FullMoon, Replica ja Unopened siivin. Bonusbiiseinä uusitulta levyltä löytyvät akustinen versio Letter To Dana-kappaleesta sekä aikaisemmin vain Japanissa albumilla julkaistu kappale Mary-Lou. Mukana on myös Tony Kakon kertomus levyn synnystä ja uudistettu kansitaide.

Sonata Arctican kakkoslevy Silence sisältää mm. suositut kappaleet Last Drop Falls ja Tallulah. Myös Silenceon myynyt kultaa Suomessa. Bonuskappaleina uusintajulkaisulta löytyvät uusi versio yhtyeen Wolf & Raven –kappaleesta ja aiemmin vain Japanissa albumilla julkaistut kappaleet Peacemaker ja Respect The Wilderness. Myös tältä levyltä löytyy Tony Kakon kertomus levyn synnystä ja uudistettu kansitaide.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kat DeLuna ja Whites... Henkimaailman asioit... >

Keskustelut (2 viestiä)

Arcane

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

08.09.2008 klo 19.36

Näin se paska myydään uudestaan... :)

..eikun. Tjuu, ihan hienoa musiikkia Sonata Arctica tekee, etenkin juuri nuo hieman vanhemmat levyt iskee, mutta en välttämättä uuden kansitaiteen ja parin bonuskappaleen vuoksi maksaisi täyttä (?) tai edes puolta hintaa uudestaan. Kai nämä tosifaneille kelpaavat, mutta vähän turhalta tuntuu.
lainaa
Zero

09.09.2008 klo 02.35

Kyllä niitä uusiakin löytyy ja varmasti kelpaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova