Tuorein sisältö

Christian Bale näyttelee mielipuolista pappia tositarinassa

25.08.2021 klo 16.45 | Luettu: 674 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Christian Bale aikoo näytellä rikollista pappia tositapahtumiin perustuvassa elokuvassa. Rikollista pappia?! Ei hätää: kyse on vain meksikolaisiin kartelleihin kytkeytyvästä huumerikollisuudesta.

Elokuvan nimi on mahdollisesti The Church of Living Dangerously samannimisen Vanity Fair -artikkelin mukaan. Aiheena on John Lee Bishop. Karun lapsuuden kokeneesta miehestä tuli amerikkalaistyyppisen valtavan kirkon pastori ja showmies, joka piristi saarnoja muun muassa villieläimillä. Hän vaurastui, mutta väärinkäytti kipulääkkeitä ja alkoholia ja jäi kiinni vaimonsa pettämisestä.

Kun hänen poikansa jäi koukkuun laittomiin aineisiin, hän päätti käyttää niitä itsekin ymmärtääkseen pojan mielentilaa. Muutamaa välivaihetta myöhemmin hän salakuljetti huumeita rajan yli, mikä johti lopulta vankilatuomioon.

Leffaa kehittelevä New Regency on hankkinut oikeudet paitsi artikkeliin myös juhlakalun ja hänen poikansa tarinoihin. Käsikirjoituksesta vastaa Charles Randolph, joka voitti Oscarin Balen tähdittämällä The Big Short -elokuvalla.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Salohalliin siirtyny... See 1-3: sokea barba... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova