Tuorein sisältö

Dave Mustaine jaksaa kaivella menneitä, kettuilee jälleen Lars Ulrichin suuntaan

07.09.2021 klo 10.22 | Luettu: 893 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Megadethin Dave Mustaine on katsonut tarpeelliseksi kaivella vanhoja asioita. Mustaine kettuilee Lars Ulrichin suuntaan 2000-luvun alun Napster-kohusta.

Tiedostonjakelupalvelu Napster söi 2000-luvun vaihteessa ankarasti artistin leipää. Kun tiedostoja saattoi ladata omalle tietokoneelle ilmaiseksi, levymyynti koki menetyksiä. Metallica nousi Lars Ulrich etunenässä "rosvousta" vastaan ja asiasta saatiin aikaiseksi kunnon kapina.

HBO:n dokumentissa "Woodstock 99: Peace, Love, And Rage" nähdään lyhyt pätkä myös Napster-kohusta. Asiaa kommentoi Metallican ex-jäsen Dave Mustaine.

"Aikoinaan niihin aikoihin, kun soitin Metallicassa, vaihdoimme tai teimme kauppaa (demo)nauhoilla. Se oli oikeastaan ainoa tapa löytää uusia bändejä. Entä miksi Lars teki niin (Napsterin suhteen) kuin teki. Kuka tietää. Meinaan eikös Larsilla ole jo riittävästi rahaa, todennäköisesti on".

Mustaine on aikoinaan kommentoinut Napsterin aiheuttaneen vahinkoa musiikkiteollisuudelle, mutta Mustainen mielestä joku olisi sen kuitenkin tehnyt - vaikka Napsteria ei olisi ollut. Kuka nyt ei haluaisi kuunnella musiikkia ilmaiseksi. Se on inhimillistä.

(Blabbermoth.net)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Marvelin Shang-Chi a... Ruotsin metallisuosi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova