Tuorein sisältö

Universal Music ja Kreme Records yhteistyöhön - ensimmäinen julkaisu lokakuun alussa

20.09.2021 klo 12.47 | Luettu: 1040 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Universal Music aloittaa yhteistyön Kreme Records -levymerkin kanssa.

Tuoretta labelia luotsaa lahtelainen räppäri Olli Antonio, joka tunnetaan niin sooloartistina kuin Negatiiviset Nuoret -yhtyeen jäsenenä. Kreme Recordsin ensimmäinen julkaisu onkin juuri Negatiivisten Nuorten paluusingle Roskaruokaa ja paskahuumorii. Kyseessä on yhtyeen ensimmäinen julkaisu kolmeen vuoteen ja single julkaistaan perjantaina 1.10.

"Itellä on aina ollut suunnitelmissa perustaa oma lafka jossain vaiheessa. Onhan se vähän sellanen jokaisen räppärin unelma. Keväällä lähdettiin parin frendin kanssa vihdoinkin ideoimaan tätä hommaa ja viemään asiaa eteenpäin. Aika tuntui oikealta ottaa julkaisutoiminta kokonaan omiin käsiin, ja kun mahdollisuus siihen tarjoutui ja sopivat yhteistyökumppanit löytyivät, niin tässä sitä nyt ollaan", miettii Olli Antonio.

Vuonna 2015 perustettu punk-yhtye Negatiiviset Nuoret on Kreme Recordsin ensimmäisiä kiinnityksiä. Bändin omaa nimeä kantava debyyttialbumi julkaistiin vuonna 2017, minkä jälkeen heiltä ilmestyi vielä kolme kappaletta ennen tauolle jäämistä. Nyt yhtye on palannut musiikin pariin muutaman vuoden julkaisutauon jälkeen. Uusi single Roskaruokaa ja paskahuumorii julkaistaan ensi viikon perjantaina. Myös Olli Antonion soolotuotanto tulee jatkossa Kreme Recordsin kautta.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Metallican klassikko... Jenkkimetallisti All... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova