Tuorein sisältö

Von Hertzen Brothers juhlii 20-vuotista uraansa Suomen kiertueella

20.09.2021 klo 15.29 | Luettu: 871 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

"Jumaleissön ku tätä ollaan odotettu! Käännelty ja väännelty, emmitty ja lemmitty": Von Hertzen Brothers juhlistaa 20-vuotista uraansa Suomea halkovalla kiertueella loppusyksyn ajan.

Juhlakiertue käynnistyy Lahden Finlandia-klubilta perjantaina 29. lokakuuta. Kierros huipentuu Helsingin Tavastialle perjantaina 26. marraskuuta. Seinäjoella ja Oulussa nähdään lisäksi vaihtoehtorockin superbändi Moon Shot. Lipunmyynti käynnistyy kunkin esiintymispaikan omissa lipunmyyntikanavissa tiistaina 21. syyskuuta klo 9.

"En koskaan kuvitellut, että meidän 20-vuotisjuhlavuodelle löytyisi muuta syytä juhlia kuin se, että ollaan saatu tehdä ja esittää musaamme kaikki nämä vuodet. Nyt tuntuu kuitenkin siltä, että esittävän taiteen merkitys on elämissämme, tai ainakin omalla kohdallani, suurempi ja arvokkaampi kuin olen ajatellut. Vanha sanonta kuuluu, että meidän tulisi olla kuin pikkulintu oksalla, joka on aina valmiina pyrähtämään ilmaan, jos oksa katkeaa. Pandemia ei ainoastaan katkaissut meidän alamme oksaa vaan kaatoi kaikki puut. Siitä syystä palaaminen elävän musan ääreen tuntuu nyt jotenkin extra-hyvältä ja tärkeältä. Toivottavasti tämä nautinnollinen fiilis, mitä koko bändimme kanssa kannamme kirkkaana sykkeenä sydämissämme, välittyy näillä juhlakeikoillamme", laulaja-kitaristi Mikko von Hertzen kertoo yhtyeen tunnelmista.

Von Hertzen Brothers, 20-vuotisjuhlakiertue:

29.10. Lahti - Finlandia-klubi
30.10. Turku - Viking Grace
05.11. Jyväskylä - Lutakko
12.11. Seinäjoki - Rytmikorjaamo (Moon Shot)
13.11. Oulu - Tullisali (Moon Shot)
19.11. Porvoo - Taidetehdas
20.11. Tampere - Tullikamarin Pakkahuone
26.11. Helsinki - Tavastia


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Dyyni teki vuoden pa... Painajaisia Guillerm... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova