Tuorein sisältö

Slipknot-rumpali koki valaistuksen - "Ei enää huumeita"

11.09.2008 klo 09.40 | Luettu: 6088 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kerrang!-lehden tuoreessa numerossa Slipknotin rumpali Joey Jordison kertoo pitkä-aikaisesta taistelustaan nautintoaineiden aiheuttamaa addiktiota vastaan. Mies kertoo tapauksesta, joka pysäytti ja ajoi Jordisonin hakemaan apua ongelmaansa.

- Ymmärsin kärsiväni addiktio-ongelmasta huomatessani satuttavani ympärilläni olevia ihmisiä, en vain itseäni. Koin varsinaisen herätyksen viime vuonna. Tuolloinen tyttöystäväni, jonka kanssa ajattelin olevani lopun elämääni, petti minua ja ajauduin kolmen viikon huumekierteeseen. Kirjoitin muutamia uuden albumin riffejä tuossa huumetunnelissa, se olikin ainoa hyvä asia. Minulla ei enää ollut hauskaa ja perheeni tiesi sen. Sisareni Annie yritti pitää yhteyttä mutta en halunnut puhua kenenkään kanssa. Suljin puhelimen, en avannut ovea, sammutin valot - elin vain suuren vihan vallassa. Sisareni lähetti kuvan pienestä pojastaan, joka yritti kuvassa kovasti soittaa rumpuja yllään minun vanha Slipknot-maskini. Soitin sisarelleni ja hän laittoi pikkumiehen puhelimeen - "pidän sinusta Joey-eno", nuo sanat saivat meikäläisen pään selkenemään. Ajattelin että paskat, nyt saa riittää. Tämä on pirun typerää - huumeiden ansiosta tein melkein kuolemaa. Ymmärsin, mikä oli elämässä tärkeää ja että olin satuttanut monia läheisiäni.

Haastattelussa mies kertoo käyneensä niin syvällä, että oli hankkinut itselleen jo hautapaikan...


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Korn pitkällä tauoll... Tanskan raskasrokkar... >

Keskustelut (5 viestiä)

Tane

Rekisteröitynyt 26.06.2007

11.09.2008 klo 14.44 1 tykkää tästä

Hieno homma. Kovat huumeet alas.
lainaa
torsti

11.09.2008 klo 22.40

Vejäppä sitä herskaa
lainaa
aiiT

11.09.2008 klo 23.04 1 tykkää tästä

Oiii. Sulosin juttu ehkä ikinä. Liikutuin. Hieno homma
lainaa
Friedrich

11.09.2008 klo 23.08

Otappa itteä niskasta kiinni äläkä jätä niitä huumausaineita yhden pikkupojan sanojen takia. Iso mies.
lainaa
MaxRelax

12.09.2008 klo 10.08

Ei oo ku kovia huimausaineita, nää muut niinko c-bis tuotteet, kahvi, tupakka lähinnä nautintoaineita. Ja alkkohooli, se se vasta saatanallinen myrkky onkin, hui helvetti. Ja muitakaa ottaa pienempiä kertaannoksia jos ja kun pääsette katkolta..
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova