Tuorein sisältö

Vuoden rap-albumi julkaistu -'Albumi on kokonaisuutena pikaruoan vastakohta'

01.10.2021 klo 09.49 | Luettu: 855 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

"Räppäreiden suosikkiräppäri" Are on julkaissut uuden albumin "Tunnustus".

KPC-kollektiivin perustajajäsenen Aren uusi levy on aiemmasta tyylistä poiketen tuotannon osalta pehmeämpää - kovat tekstit ovat helpommin vastaanotettavissa.

"Tämä levy on ollut ehdottomasti paras ja käytetystä ajasta huolimatta vaivattomin projekti, jonka olen tehnyt. Pääperiaatteita oli kaksi – ensinnäkin tällä kertaa otetaan iisisti ja pudotetaan tempoa. Toinen ja vielä tärkeämpi oli se, että kaikki mitä duunataan, täytyy olla hauskaa alusta loppuun. Tämä ei ollut vaikeaa, kun LX-Beats siunasi meikää hulluilla biiteillä. Ensimmäistä kertaa elämässä tuntui siltä, että mukana oli ja se näkyy lopputuloksessa. Puheenaiheet jälleen omasta elämästä, mutta tällä kertaa jeeppien ja iskulinjojen sijaan pysyttiin teemoissa, jotka on lähempänä meikän arkea. Levy on tunnustus monessakin mielessä."

Albumilta on aiemmin saatu singlelohkaisut Niinku me ja Viikonloppupaineita, jolla vieraili jyväskyläläisartisti Joosu J. Albumilla vierailevat Joosu J:n lisäksi Kriso ja Tommishock.

Levyn vastaavana tuottajana on toiminut LX-Beats (Rekami), jonka mielestä kyseessä on vuoden rap-albumi. "Albumi on kokonaisuutena pikaruoan vastakohta, eli jokaiselle kuuntelukerralle on luvassa uusia oivalluksia, joita ei edellisellä kerralla huomannut noteerata".






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kun hiljaisuus oli k... Näyttelijä ja muusik... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova