Tuorein sisältö

Häiriökäyttäytyminen ja perseily seis: Tuska-festivaali palkkasi häirintäyhteyshenkilön

04.10.2021 klo 13.21 | Luettu: 812 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tuska tiedottaa:

@metaltoo perustettiin metallikulttuurin piirissä tapahtuneen misogynian, seksuaalisen häirinnän/ahdistelun, henkisen/fyysisen väkivallan ja muiden vastaavien tekojen esiintuomiseksi.

Myös Tuska-festivaali seisoo vahvasti kaikenlaista syrjintää ja häirintää estävänä muurina.

Tuska ryhtyy sanojen lisäksi myös tekoihin - festivaalille on palkattu häirintäyhteyshenkilö.

Näin todetaan Tuskan järjestävän tahon suunnalta: Tuska tekee kaikkensa häiriökäyttäytymisen ja perseilyn kitkemiseksi festarilta. Haluamme, että metalliheimossa on kaikkien turvallista olla. On ilo ilmoittaa, että Tuskalle on palkattu häirintäyhteyshenkilöksi Tellervo Kraft. Hän on jo aloittanut valmistelevat duunit ja festarilla hän tulee päivystämään alusta loppuun. Yhteystiedot, sijainti ja ohjeet täsmennetään lähempänä kesää, mutta kynnys on matala

"On mahtavaa päästä tekemään häirintäyhteyshenkilön työtä hyvin tärkeän asian äärellä. Koko aikuisikäni olen työskennellyt hoitoalalla ja koen erityisesti psykiatrisen hoitotyön, sekä työn seksuaalineuvojana omakseni. Uskon aiemman työhistoriani tuovan tähän tehtävään tarvittavia työkaluja, joilla saamme luotua Tuska 2022 festareista huolellisen suunnittelun ja yhteistyön avulla entistäkin turvallisemman, ilmapiiriltään avoimen ja yhteisöllisyyttä tukevan tapahtuman niin kaikille festarivieraille, tapahtumassa työtä tekeville, kuin siellä esiintyvillekin! Lupaan tehdä omalta osaltani parhaani, jotta kaikki saavat olla Tuskassa 2022 rauhassa nauttimassa juuri siitä, miksi sinne ylipäätään mennään".

Tuska juhlitaan Helsingissä 1.7.-3.7.2022.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Naisten lauluvoimall... 'Tää kotimörkö käsit... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova