Tuorein sisältö

Punk-legenda ja kantaaottava moottoriturpa Henry Rollins Suomeen

05.10.2021 klo 09.45 | Luettu: 664 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Legendaarinen laulaja (Black Flag, Rollins Band), muusikko, näyttelijä, koomikko ja aktivisti Henry Rollins saapuu esiintymään Suomeen tammikuussa. Rollins tuo Suomeen "On the Good To See You 2022" -kiertueensa, jolla hän tekee tiliä koronapandemiaa edeltävään aikaan ja etenkin sen jälkeiseen viime kuukausien elämään. Kiertue lupaakin tuoda yleisölleen monia mielenkiintoisia tarinoita kuultavaksi.

Henry Rollinsia on kuvailtu mitä erilaisimmilla termeillä: "Punk-rockin ikoni", "Puhutun laulun runoilija" ja "Renessassimies". Rollins on myös todellinen työnarkomaani, joka kiertää väsymättömästi ympäri maailmaa ja hoitaa siinä lomassa muita töitään muun muassa näyttelijänä, kirjailijana ja DJ:nä.

Rollins on kirjoittanut yli 30 kirjaa, julkaissut matkakertomuksia ja suuren määrän artikkeleita ja kolumneja eri lehtiin.

Suomeen Rollins tuo monipuolisen roolinsa puhuttujen laulujen tulkitsijana. Kantaaottavuus ja poliittinen kommentointi yhdistyvät hänen esityksissään huumoriin ja henkilökohtaisiin tarinoihin.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Näin jatkuu Mötley C... Metallican Lars Ulri... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova