Tuorein sisältö

Transformers kakkoseen karunnäköinen jyrä

12.09.2008 klo 10.39 | Luettu: 3054 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Transformers-fanisivusto TFW2005 kertoo saaneensa vahvistuksen huhulle, että elokuvan jatko-osassa Transformers: Revenge of the Fallen nähdään jättiläisrobotti Devastator. Kyseinen järkäle on seitsemän pienemmän robotin yhteenliittymä, "jonka voima painottuu eturaajoihin, kuten gorillalla". Pienempien robottien ajoneuvomuodot ovat raskaita työmaakoneita.

Samalla aidoksi on vahvistettu internetissä jo jonkin aikaa liikkunut konseptitaidekuva, joka esittää yhtä seitsemästä robotista, jotka muodostavat Devastatorin:


Ohjaaja Michael Bay on kommentoinut kyseistä kuvaa seuraavasti: "siisti, ehkä tuo nähdään Transformers kolmosessa". Bayn puheita ei kuitenkaan voi ottaa vakavasti, sillä juonipaljastuksiin kyllästynyt irvileuka on monessa yhteydessä vannonut levittävänsä harhaanjohtavaa informaatiota uutuudestaan.

Lähde: Ain't It Cool News

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Muutkin tuijottavat ... Eastwood passittaa A... >

Keskustelut (1 viestiä)

Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

12.09.2008 klo 14.48

Constructiconit rules! Rahaa Ei ollut kerätä kaikkia, mutta kivalta näytti. Näköjään tohon kuuden Constructiconin konseptiin on tulossa vielä yksi lisää. Noiden robottien oldschool-fuusio näytti jokseenkin tältä: http://www.risestudio.com/javier/devastator.jpg

More than meets the eye!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova