Tuorein sisältö

Marialla on mies jokaiselle viikonpäivälle - Mister8 palkittiin Ranskassa parhaana tv-sarjana

14.10.2021 klo 12.37 | Luettu: 307 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Elisa Viihteen alkuperäissarja Mister8 palkittiin eilen kansainvälisillä tv-sarjafestivaaleilla, Canneseriesissä, parhaana sarjana, ja sarjan toinen päänäyttelijä, Pekka Strang voitti parhaan näyttelijän palkinnon. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun suomalaissarja palkitaan Canneseries-festivaaleilla.

Vuodesta 2018 Ranskassa järjestetty Canneseries-festivaali esittelee tv-sarjojen kiinnostavimmat uutuudet yleisölle. Ammattilaisraati valitsee vuosittain festivaalin kilpasarjaan kymmenen tv-sarjaa ympäri maailman. Valitut sarjat ovat ehdokkaana kaikissa kilpailun kategorioissa: paras sarja, paras käsikirjoitus, paras musiikki, paras näyttelijä ja paras special performance.

"Olen todella iloinen henkilökohtaisesta palkinnosta, minkä saaminen tuntui vähän käsittämättömältä. Hienointa on kuitenkin se, että saimme parhaan sarjan palkinnon, sillä tätä sarjaa on tehty alusta loppuun yhdessä isolla porukalla. Mister8 on ehjä ja hieno kokonaisuus. Olen tehnyt Teemu Nikin ja Jani Pösön kanssa töitä jo pitkään ja iloitsen myös siitä, että tämä huomionosoitus tuli juuri tälle tiimille. Omaperäisille ideoille on kysyntää, toivon että tämä huomionosoitus herättää myös kulttuuritukia pohtivat päättäjämme", sanoo parhaana näyttelijänä palkittu Pekka Strang

"Onhan tämä, itseäni lainakseni, aikamoista, mutta onpa hyvä että uskoin mustavalkoisen mustan komedian olevan ulkomaillakin kiinnostava", sanoo ohjaaja Teemu Nikki.

Mister8-sarjaa myydään parhaillaan myös ulkomaille.

Juho (Pekka Strang) on insinööri, joka rakastuu salaperäiseen naiseen, Mariaan (Krista Kosonen). Palavasti rakastunut Juho on heti valmis hyppäämään suhteeseen Marian kanssa, mutta hänen on hyväksyttävä Marian ehdot suhteelle: Marialla on seitsemän miesystävää ? yksi jokaiselle viikon päivälle. Kun perinteisessä parisuhteessa viikko jaetaan kahden ihmisen sijaan kahdeksan henkilön kesken, moni tavallinen asia näyttäytyy kovin huvittavana – varsinkin kun Juho haluaa Marian itselleen kokonaan.

Sarja katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Virolainen Metsatöll... Jos Robin Williamsis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova