Tuorein sisältö

Jon Favreau puhuu Iron Manin jatko-osista

13.09.2008 klo 13.00 | Luettu: 4410 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ohjaaja Jon Favreaulla on paljon asiaa hittileffa Iron Manin jatko-osien tiimoilta, ja supersankarielokuvista ylipäätänsä. Iron Man 2 nähdään teattereissa vajaan kahden vuoden päästä, joten ajatuksia on tässä vaiheessa parasta ollakin... Englanninkielisen haastattelun voi lukea kokonaisuudessaan täältä, alla poimintoja:

Favreau panostaa siihen, että Iron Man -trilogia tuntuu trilogialta. Favreau pyrkii oppimaan sellaisten trilogioiden kuin Spider-Man, X-Men ja Taru Sormusten Herrasta virheistä ja saavutuksista.

Näyttelijät Robert Downey, Jr., Gwyneth Paltrow ja Terrence Howard ovat innoissaan jatkosta. Myös Favreau nähdään jälleen kameran molemmilla puolilla. Favreaun hahmo "Happy" Hogan saanee aiempaa enemmän aikaa.

Sarjakuvissa superkonna Mandariini on Iron Manin arkkivihollinen. Mitä todennäköisimmin hahmo nähdään kakkososassa, mutta on täysin mahdollista, että Mandariini pääsee vauhtiin vasta kolmosessa. Favreau näkee hahmon yhä ongelmallisena: kymmentä maagista sormusta kantava heppu ei sovi tieteisfiktiota painottavaan maailmaan noin vain.

Venäläinen robottihaarniskaan sonnustautuva Crimson Dynamo saattaa näyttäytyä. Favreau pyrkii sekoittamaan tosielämän poliittisia jännitteitä seikkailufantasiaan.

Terrence Howardin hahmosta on tarkoitus kehittyä Iron Manin seuraaja, kun Downey Jr.:n Tony Starkista kehittyy alkoholisti. Sarjakuvasta tuttu tarinakaari nähtäneen jo ensimmäisessä jatko-osassa.

Tulevat elokuvat Iron Man 2, The First Avenger: Captain America, The Avengers ja Thor sijoittuvat samaan maailmaan kuin Iron Man ja The Incredible Hulk. Favreau pyrkii löytämään muista elokuvista elementtejä, jotka parantavat hänen omaa elokuvaansa astumatta sen varpaille. Ukkosen jumala Thorin olemassaoloa Favreau pitää "haastavana".

Favreau tahtoisi kuvata Iron Man 2:n kolmiulotteisena. Elokuvastudio ei ole pihillä päällä, eikä tyrmää ajatusta, mutta asiaa ei päätetä ennen kuin käsikirjoitus on kunnossa.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallica matkalla p... Iron Maiden-laulaja ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Stark

13.09.2008 klo 14.35

Hienoa, että Favreau pääsee ohjaamaan myös tulevat elokuvat, sillä Iron Man oli kyllä paras sarjakuvaleffa todella pitkään aikaan.
lainaa
Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

13.09.2008 klo 17.58

Jon Favreau on sellainen varmanpäälle perusohjaaja, mikä on näissä supersankarileffoissa hyvä asia. Esim. Ang Lee meni Hulkin kanssa hiuksen hienosti vikaan kun poikkesi kultaiselta keskitieltä. Mainio leffa silti tämä Hulk.

Iron Man on yksi onnistuneimpia marvelin leffoja. Sama uusiksi vaan!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova