Tuorein sisältö

Epätoivoisesta kotirouvasta Kostajien epätoivoinen superrouva?

15.09.2008 klo 21.43 | Luettu: 3459 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tv-sarjasta Täydelliset Naiset, eli englanniksi Desperate Housewives, eli suoraan suomennettuna "Epätoivoiset Kotirouvat" tuttu näyttelijä Eva Longoria on kävellyt sisään Marvel Studiosin ovesta ja tullut ulos kantaen nippua Kostajat-sarjakuvia. Täydelliset Naiset loppuu vuonna 2011, jolloin sattumoisin ensi-iltansa saa The Avengers, eli elokuvaversio Kostajista. Muu on silkkaa spekulaatiota.

On ehditty arvuutella, näyttelisikö Longoria epätoivoista rouvaa jatkossakin. Kostajat on supersankariryhmä, johon kuuluivat sarjakuvan alkuaikoina Hulk, Rautamies, Kapteeni Amerikka, Thor, Muurahaismies ja Ampiainen. Muurahaismies tunnetaan yhtenä kaikkien aikojen surkeimmista supersankareista, sillä hölmöjen kykyjen omaamisen ohella hän on mukiloinut vaimoaan, eli Ampiaista.

Ampiainen on tosin ainoa hahmo, jota ei ole vielä julkistettu mihinkään elokuvaan. Muurahaismiehen on tarkoitus saada omakin elokuvansa, jota ohjaaja-kirjoittaja Edgar Wright (Shaun of the Dead) kuvailee humoristiseksi seikkailufantasiaksi.

Lähde: Flawed Hollywood

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vin Diesel herää hen... Metallican Death Mag... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mohomaha

Rekisteröitynyt 20.01.2008

16.09.2008 klo 07.41

No nyt ei ainakaan pääse kukaan valittamaan käännöksestä :D
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova