Tuorein sisältö

Tapparan ja Ilveksen matkaa kohti uuden areenan avausotteluita seurataan C Moren dokumentissa

04.11.2021 klo 13.56 | Luettu: 1073 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tampereen Liiga-seurat, ja samalla koko Suomi-kiekko, siirtyvät uudelle aikakaudelle joulukuussa avattavan Tampereen monitoimiareenan myötä.

C Moren neliosainen dokumenttisarja sukeltaa Tapparan ja Ilveksen arkeen matkalla kohti uuden areenan avausotteluita, ja myös Euroopan moderneimpiin lukeutuvan Tampereen Kannen areenan rakennusvaiheiden loppusuoralle. Sarja käynnistyy C Moressa 8.11. ja nähdään marraskuun lopulla myös MTV3-kanavalla.

Dokumenttisarja "Kiekkokaupungin uusi aika" seuraa lähituntumalla Tampereen Liiga-seurojen syksyn tapahtumia aina uuden areenan avautumisen kynnykselle. Samalla kuvataan tamperelaisen kiekkokulttuurin ja -historian merkkihetkiä sekä jätetään Liiga-kiekon osalta jäähyväiset Suomen ensimmäiselle jäähallille, Hakametsälle.

"Tampereen huippumoderni areena aloittaa uuden aikakauden koko suomalaisessa jääurheilussa. Se toimii paitsi Ilveksen ja Tapparan kotiareenana, myös päänäyttämönä miesten MM-kotikisoille jo ensi keväänä", kuvaa MTV:n urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero.

Neliosaisen sarjan avausjakso julkaistaan C Moressa 8.11., ja uusi puolituntinen jakso on katsottavissa aina maanantaisin. MTV3-kanavalla sarja nähdään kahtena tunnin mittaisena jaksona marraskuun 22. ja 29. päivä, klo 22.35 alkaen Hockey Night – Tien päällä -sarjan tilalla.

Ensimmäiset ottelut uudella areenalla käydään joulukuun alussa, jolloin pelataan kaksi peräkkäistä paikallispeliä. Perjantaina 3.12. kotijoukkueena on Tappara ja lauantaina 4.12. Ilves. Lauantain ottelua seurataan myös C Moren Hockey Night -ottelustudion voimin. Ottelulähetys alkaa 4.12. klo 15.30 C Moressa ja MTV3-kanavalla.

Liiga-kiekon osalta jäähyväiset Hakametsälle sanotaan 27. marraskuuta, jolloin Tappara isännöi HPK:ta. C More seuraa myös tätä ottelua studion kera paikan päältä. Suomen legendaarisimman kiekkopyhätön tapahtumia nähdään C Moressa kuitenkin myös jatkossa, KOOVEEn pelaessa Hakametässä Mestistä.

Kiekkokaupungin uusi aika -sarjan lähetykset
C More
Neljä puolen tunnin jaksoa
8.11. jakso 1
15.11. jakso 2
22.11. jakso 3
29.11. jakso 4

MTV3
Kaksi tunnin jaksoa
22.11. klo 22.35 jakso 1
29.11. klo 22.35 jakso 2



(C More)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Syksyn keikat käynti... Tältä näyttää Olga T... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova