Tuorein sisältö

Big Mouth 5, jaksot 1-3: törkysarja muistaa itsevarmuuden olevan seksikästä

09.11.2021 klo 21.00 | Luettu: 1391 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 5 - Jaksot 1, 2 ja 3:
No Nut November, The Shane Lizard Rises ja Lovebugs


"Vatsanpohjan perhonen" eli rakkaushirviö on uusin tempaus. Ensin kausi panostaa perusideoihin ehkäpä kumotakseen syytökset rönsyilystä.

Eternalsin vuoksi salilla käynyt Kumail Nanjiani pääsi pornosivujen pikkukuviin ja nyt spermahaamuna Big Mouthiin. Hän neuvoo pentuja hankkimaan energiaa pitämällä taukoa tumputtamisesta. Toivoin hetken South Parkin kivessyöpä- eli pomppupallojakson haastamista tai muuta, mutta pikkuhauska dialogi ja hormonihirviöiden häröily riittää, kun sarja sen itse oivaltaa.

Ällöttävyys ja epämukavuus kasvavat jyrkästi uimahallissa, kun puheeksi tulevat pienet sienet, valtavat luolat ja muu. Finnejä, karvoja, verta! Jopa paha Häpeävelho häpeää intoiltuaan liikaa lapsista tässä ympäristössä. Penispumppumainoksessa aikuisella miehellä on ase ohimolla, ennen kuin hän kuulee viimeisestä toivosta. Pumppua kaipaava poika imaisee roskia perseeseensä yrittäessään käyttää pölynimuria korvikkeena. Niin totta! Jokin tästä. Uimahalli on lähin vastine Helvetille maan päällä.

Sitten onkin luontevaa, että Jorma Uoperhonen ilmestyy laulamaan rakkauden merkityksestä. Tunteet eivät kohtaa disneymäisesti, ja tässä yhteydessä se on osuvinta. Pojalla on hepsankeikkamainen rakkausperhonen, seniili hormonihirviö ja puolikas taikasauva, mutta hän onnistuu rakastumaan itseään pidempään ja karvaisempaan tyttöön. Tyttö ei huomaa, koska tanttaperhonen ohjaa hänen huomionsa toiseen tyttöön. Cool beans.


Keskiarvo 44 jakson jälkeen:


< Kausi 4 --- Kausi 5 - Jaksot 4, 5 ja 6 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Daisy Ridleyn mieli ... Hupsis tupsis nisset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova