Tuorein sisältö

Big Mouth 5, jaksot 7-8: Joulupukki näyttää sykkivät kulkuset

17.11.2021 klo 21.30 | Luettu: 1235 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 5 - Jaksot 7 ja 8:
I F**king Hate You ja A Very Big Mouth Christmas


"Vihamato" on heti kiehtovampi idea, kun uusi syntyy "rakkausperhosen" kuoltua, koska se on realistista. Madot kasvavat, kun Missy ja Nick tykkäävät vihata. Missyn hormonihirviö häipyy, eikä Nickin moinen mitään osaa: kun vihaat, olet niin vauva, että murrosikä pysähtyy! Tms. Kasvava viha ei sentään kypsy rakkaudeksi. Viha ruokkii vain itseään.

Samaan aikaan Jay ja Lola sukeltavat rakkaudesta riitoihin, vaikkei heillä ole matoja tai perhosia. Maisemissa pyörii vain kummitus. Pääpiirtein kausi on vetänyt aiempaa tyydyttävämmän viivan faktojen ja mielikuvituksen välille. Jopa vihaamani idiootti-koutsi on periaatteessa "hirviö", joka kommentoi sähellystä joskus harvoin.

Jouluspesiaalissa nähdään lyhyitä tarinoita ja eri tyylejä kuten nukkeja. Katsoisin täyspitkän komedian mm. Onanista, mutta Jeesuksen syntymä on yksi Raamatun tarina, josta en välitä nähdä edes lievää seksuaalista huumoria. Jakso etenee miinakentältä kiitettävän nopeasti harmittomille vesille: Joulupukki heiluttaa isoa kyrpää ja inspiroi tonttuja järjestämään orgiat. Naistontut olisi tosin kannattanut mallintaa Rouge the Batia eikä vauvanukkeja mukaillen.

Koira on John Wick. Juutalainen uneksii olevansa kristitty jouluna, mutta hän mieluummin tumputtaa vailla Helvetin pelkoa. Jotakin, jotakin ja korkeintaan kaksi tähteä (jaksolle 8).


Keskiarvo 49 jakson jälkeen:


< Kausi 5 - Jaksot 4, 5 ja 6 --- Kausi 5 - Jaksot 9 ja 10 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Turun Ruisrockin art... Mikko Leppilammen 'o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova