Tuorein sisältö

Pandora mukana salibandyn MM-kisojen kisabiisillä

19.11.2021 klo 09.44 | Luettu: 804 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Salibandyn miesten MM-kisat pelataan 3. joulukuuta alkaen Helsingissä. Kisojen tunnelman nostattamiseksi sävelletty kisabiisi MORE on julkaistu. Kappaleen esittää Every Green in May ja pitkän uran artistina tehnyt Anneli Magnusson, jonka suuri yleisö tuntee paremmin taitelijanimellä Pandora. Vierailijana kappaleessa esiintyy myös lyömäsoitinyhtye TAKOMO.

"Kun ensimmäisen kerran kuulin MORE-biisin, ajattelin heti, että tässä on upea ja voimakas kappale. Siinä oli 'sitä jotakin', josta halusin ottaa selvää. Musiikilla ja urheilulla on paljon yhteistä: molemmat tuovat ihmisiä yhteen aivan uudella tasolla. On suuri kunnia, että minut pyydettiin mukaan salibandyn MM-kisoihin. Edellisen kerran olen esittänyt urheilun parissa kappaleen Naganon talviolympialaisissa Japanissa vuonna 1998. Tällä kertaa esiinnyn yhdessä Every Green in Mayn ja TAKOMOn kanssa minulle rakkaassa, toisessa kotimaassani. Suomi – We’re more than one", kertoo Pandora innostuneena.

MORE-kisakappale on Olli Tasalan käsialaa, jonka tekemistä kappaleista erityisesti salibandyn lajiyhteisö on saanut nauttia Love The Way You Play -kappaleen sekä sen remix-version myötä. Lisäksi Tasala on säveltänyt F-liigan tunnuskappaleen, Falconin.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Maaliskuussa Tampere... Maineikkaan hardcore... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova