Tuorein sisältö

Arcane: League of Legends 1-5: kun IMDb:n, Rotten Tomatoesin ja fanipornon keskiarvo on 95/100, hahmo on legenda

22.11.2021 klo 21.40 | Luettu: 1984 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 5:
Everybody Wants to Be My Enemy


Huolestuin taas nettiaddiktiostani. En ole tietoisesti etsinyt infoa hullusta pommitytöstä viime jakson jälkeen, mutta olen bongannut hänet siellä täällä - Twitterissä, Redditissä - ja muistanut aiemmin merkityksettömät havaintoni, kuten sen, että joku sinitukkainen Peppi Pitkätossu on VRCosplayX:n arvostetuin pelihahmo. Ilmeisesti Jinx on megapelin iso ikoni.

Jos tuntemani roisto saisi totisen taustatarinan ennen yhtäkkistä pimahtamista, olisin jouluissani, joten en kuvaile sarjaa yliarvostetuksi reikäjuustoksi vielä. Aukkoa paikkaillaankin. Takaumat lapsuuden virheestä vaivaavat Jinxiä, eikä hän tee mitään räiskyvän psykoottista juuri nyt. Esimies "syntyi uudestaan" melkein hukkuessaan eli karaistui ja kyynistyi, joten setä ehdottaa Jinxille symbolista kastautumista. Nyt Jinx on pahis (tai kristitty)! Pih. Eipä silti: Margot Robbien Harley Quinnin dippaus happoon oli niin joutavaa, että viemärivesi ajaa saman asian.

Painotan rakastavani sarjan kuvakerrontaa, sillä en totisesti rakastanut muuta tänään. Jakso toimisi paremmin ilman dialogia, sillä jopa snobien selittelyiden ("gemstone badabing hextech") aikana nähdään oopperaa, köyrimistä ja valopalloja. Jinxin isosisko vapautuu vankilasta ja palaa jäykkiksen seurassa slummeihin, jossa on tieteisfantasian sielua huoltavaa sälää ja jälleen pätevä tappelu.

Välitän vain siskosten suhteesta, eivätkä he vielä tapaa, joten suhteen luonne pysyy avoinna. Kärsivällisyyttäni ruokkii julkistettu 2. kausi.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 1-4 --- Jakso 1-6 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kolme kotimaista jän... Vihdoin, infoa Megad... >

Keskustelut (3 viestiä)

Kikki

24.11.2021 klo 09.30 1 tykkää tästä

Mitä ehmettiä tämä on?
lainaa
Nappen

24.11.2021 klo 23.06 2 tykkää tästä

Onko tämä aivohalvauksen ensimmäisiä merkkejä vai todella kehno artikkeli joka on kolmeen otteeseen runnottu Google Translaten läpi?
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

24.11.2021 klo 23.15 2 tykkää tästä

Aivohalvauksen, muttei ensimmäisiä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova