Tuorein sisältö

Raskasta Joulua -tähdiltä versiointi maineikkaasta hyväntekeväisyysbiisistä

26.11.2021 klo 11.55 | Luettu: 408 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Raskasta Joulua -kiertue käynnistyy ensi viikon lauantaina Oulun keikalla.

Raskasta Joulua -ryhmä julkaisi oman tulkintansa Hear’n Aid -kollektiivin vuoden 1986 Stars-kappaleesta. Mahtipontisella viisulla kuullaan mm. Marko Hietalaa, Tony, Kakkoa, Jarkko Aholaa ja Elize Rydiä.

"Idea kappaleen tekemiseen tuli laulajaltamme Tuple Salmelalta ja ryhdyimme tekemään äänityksiä jo keväällä 2020. Videon tarkoitus oli alunperin olla ajan hengen mukainen koronavideo, mutta kun saimme tiedon, että pääsemme loppujen lopuksi tekemään keikkoja tänä vuonna, muutimme videon konseptin kuva- ja videokollaasiksi aikaisempien vuosien kiertueilta. Tällä tavalla tahdomme muistuttaa itseämme ja yleisöämme siitä, kuinka mahtavaa ja ainutlaatuista elävä musiikki on ja kuinka meidän kannattaa pyrkiä siihen, että saamme tapahtumatoiminnan rullaamaan taas", kommentoi Raskasta Joulua -idean isä, kitaristi Erkka Korhonen.

Suomen suosituimmaksi joulukiertueeksi kasvanut Raskasta Joulua -kiertue starttaa jo seitsemättätoista kertaa.

Stars-kappaleen solistit esiintymisjärjestyksessä: Marko Hietala, Tony Kakko (harmoniat), Tuple Salmela, JP Leppäluoto, Antti Railio, Pasi Rantanen, Jarkko Ahola, Ville Tuomi, Elize Ryd, Kimmo Blom, Antony Parviainen, Ilja Jalkanen ja Tommy Karevik.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vanha bändikamu muka... Punkaharjun pojat, B... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova