Tuorein sisältö

Amin Asikaisen mestaruusottelu Maikkarin MAX-kanavalla

17.09.2008 klo 16.19 | Luettu: 2225 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Idi-Amin Asikainen ottelee keskisarjan EM-tittelistä perjantaina 28. marraskuuta Helsingissä, Hartwall Areenassa. MTV3 MAX -kanava sekä MTV3:n netti-tv näyttävät Aminin taiston kohti EM-voittoa. MTV3-kanavat seuraavat myös tiiviisti Aminin harjoittelua kohti hänen uransa tärkeintä ottelua.

Saksassa asuva armenialainen Khoren Gevor on Amin Asikaisen tulevan EM-ottelun vastustaja. Ottelun voittaja saattaa olla mahdollinen seuraava MM-haastaja.

- MTV3-kanavien Boxing Night toi koko kansan nähtäväksi suomalaisen urheilun historiaa, kun Amin tyrmäsi Sebastian Sylvesterin vuonna 2006 ja voitti EM-ottelun. Toivottavasti tätä historiaa tehdään marraskuussakin ja on hienoa, että Boxing Night on jälleen mukana, iloitsee Aminin manageri ja valmentaja Pekka Mäki.

Ennen tulevaa ja Aminin tämän hetkisen uran tärkeintä ottelua, Asikainen lähtee harjoitusleirille Teneriffan vuoristoon sekä sen jälkeen Pajulahden urheiluopistolle. MTV3-kanavat seuraavat tiiviisti Aminin harjoittelua kohti EM-mestaruutta. Valmentaja-manageri Pekka Mäki muistuttaa, että nyrkkelyä treenataan maailman jokaisessa kolkassa ja kellarissa, joten ammattilaisnyrkkeilyn taso on korkea ja kilpailu kovaa.

Amin Asikaisen ottelun lisäksi "Mestarin paluu" -illassa ottellaan ainakin kuusi muuta ottelua, muuan muassa raskaan sarjan SM-ottelu.
Boxing Night MTV3-kanavilla perjantaina 28.11, MTV3 MAX -kanavalla alkaen klo 21.00. (muutokset mahdollisia)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mudvaynen fani on ku... Arizonassa parasta, ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova