Tuorein sisältö

Hawkeye 4/6: Black Widow'ia ei ole loppuun käsitelty

08.12.2021 klo 21.30 | Luettu: 1676 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 4/6:
Partners, Am I Right?


Pulma on taas se, ettei lyhyt jakso vakuuta minisarjan olevan lähelläkään huipentumaa. Hawkeye ja fanityttö selvisivät hullusta rallista, mutta käsikähmä saa patun hätistelemään tyttöä kotiin; tytön inttäessä, että viimeisessä jaksossa pukeudumme action-figuureiksi.

Heidän pikkujoulunsa on luontevan ympäripyöreä kohtaus, kun juoni etenee pari sanaa hengailun lomassa. Hawkeye heltyy murahtamaan leffatraumoistaan, joihin uskon enemmän nyt kuin käänteiden tapahtuessa. Thanos-sota oli jäynä, mutta kohtaus jossa Hawk ja Black Widow yrittivät itsemurhaa kilpaa oli niin hölmö, että molemmat olisivat saaneet pudota rotkoon vahingossa. Wyää!

Echo-roistoa tutkiessaan tyypit saavat kimppuunsa myös Black Widow'n seuraajan, kuten "kaikki" (lopputekstejä katsovat) odottivat. On myöhäistä lisäillä soppaan sälää, mutta sekä Echo että uusi Black tahtovat kostaa Hawkeyelle, ja sivulause vihjaa, että tarinan taustapiru saattoi Blackin palkatakin, joten en sano vielä, että Marvel-tarina sortuu taas muodottomaksi universumin painosta johtuen.

Veikkaukseni edellisen jakson lopetuksesta oli se, että Hawk ja ns. (heh heh) miekkamies tuntevat toisensa, mutta jälkimmäisen ristiriitoja käsitellään entiseen malliin.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 3/6 --- Jakso 5/6 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Porispere, 'Ketä sie... Parantumatonta syöpä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova