Tuorein sisältö

Teräsbetonin arkistonauhat julki - neljän biisin verran metallitotuutta niin että tuntuu!

10.12.2021 klo 21.40 | Luettu: 1137 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

V. Rantanen ja Teräksen varjo paketoi Teräsbetonin levyttämättä jääneet biisit EP:ksi.

Neljän biisin verran metallitotuutta, olkaa hyvä!

Ensimmäisen singlen Voimaa pari viikkoa sitten julkaissut V. Rantanen ja Teräksen varjo on julkaissut tänään EP-kokonaisuuden. Neljän kappaleen nippu on Rantanen sävellyksiä Teräsbetonia varten, mutta jotka olivat syystä tai toisesta jääneet julkaisematta.

"Vaikka valmistunut EP lämmittää mieltä kaikkineen, on itselleni erityisen tärkeää, että sain mieltäni vaivanneet, julkaisematta jääneet Teräsbetonille tehdyt biisit viimein valmiiksi ja rauhan asian tiimoilta. Eipä tässä viime vuosina isommin ole tullut vastaan myöskään yhtyeitä, jotka olisivat varsinaisesti täyttäneet Teräsbetonin jättämää aukkoa kotimaisessa musiikkitarjonnassa. Eiköhän tälle siltä pohjalta joku kaveripiirin ulkopuolinenkin kuulija löydy".

Erityisesti kappale nimeltä Selkä oli jäänyt vaivaamaan kitaristia. Nyt kappale pääsee ihmisten ilmoille musiikkivideon saattelemana.

"Biisi nimeltään Selkä oli käynnistävä tekijä koko V. Rantanen ja Teräksen varjo-projektissa. Biisi ehti olla tyrkyllä parillekin Teräsbetonin levylle ja olin hieman hämilläni, kun se ei mennyt läpi toteutukseen asti; omasta mielestäni kun kyse oli yhdestä parhaista ikinä tekemistäni biiseistä. Kun tämä proggis saatiin kokoon, koko porukka oli eniten fiiliksissä nimenomaan tästä biisistä. Onneksi nyt se saatiin toteutettua äärimmäisen hyvin ja kylkeen vielä tehtyä Heikki Sulanderin kuvaama musiikkivideo. Toivottavasti biisi tavoittaa nyt mahdollisimman monet korvaparit".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Pori Jazz julkisti r... The Wheel of Time 1-... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova