Tuorein sisältö

Aasia saa kärsiä seuraavaksi Euroviisuista

19.09.2008 klo 09.09 | Luettu: 2875 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Euroviisut levittäytyvät Aasiaan. Singaporelainen tv-tuotantoyhtiö Asiavision Pte Ltd on ostanut Eurovision laulukilpailu -formaatin Euroopan yleisradioliitto EBU:lta - ensimmäiset Aasiaviisut järjestetään ensi vuonna.

Aasiaviisuihin osallistuu kaikkiaan 16 maata: Etelä-Korea, Filippiinit, Hong Kong, Indonesia, Intia, Japani, Kamputsea, Kiina, Laos, Macao, Malesia, Pakistan, Singapore, Taiwan, Thaimaa ja Vietnam.

Ensi vuoden puolivälin tienoilla pidettävää Asiavision Song Contest -finaalia edeltää kuuden kuukauden mittainen alueellinen ja kansallinen kiertue. Aasiaviisuille odotetaan jopa 500 miljoonaa tv-katsojaa.

Ensimmäiset viisut järjestettiin Sveitsissä vuonna 1956. Sittemmin Euroviisujen ilosanomaa on levitetty Lähi-Itään ja Pohjois-Afrikkaan. Formaatti on todistanut elinkelpoisuutensa Euroopan ulkopuolella, Aasia lienee sopiva kilpailukenttä viisujen kaltaiselle kansalliselle mittelölle. Kilpailuhenkiset ja kansallismieliset aasialaiset innostuvat asiasta varmasti.

Toivottavasti Aasian suunnalla on uskallusta myös omien Viisu-Lordien esiinmarssille, tuttua ja turvallista Euroviisubiisin muottia ei kannata kopioida suoraan Aasian markkinoille...






V2.fi | J.A. Kaunisto
< AC/DC ja Rock 'N Rol... The Rasmus ensi viik... >

Keskustelut (2 viestiä)

Ville

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

19.09.2008 klo 09.24

Huhhuh... no, luvassa hyviä kissoja youtubeen! :) Jos täällä vähän seksillä ja paljaalla pinnalla myydään niin morjesta vaan, Japanissa sitten jo ihan omat settinsä.
lainaa
Gamehero

Rekisteröitynyt 29.05.2008

19.09.2008 klo 16.37

:D Kannattaa ainakin kokeilla... Tosin melko turhaa kuten euroviisutkin.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova