Tuorein sisältö

Pienessä yhteisössä Perämeren saaristossa tapahtuu kamalia - Elisa Viihteen uuden sarjan kuvaukset käynnissä

20.12.2021 klo 15.20 | Luettu: 1146 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Elisa Viiheen uusi alkuperäissarja "Korvessa kulkevi" on Jussi Hiltusen (mm. Ivalo, Sorjonen) ohjaama, Oulun seudulla kuvattava kuusiosainen jännitysdraama. Perämeren saaren pienessä kalastajakylässä murhataan teini-ikäinen poika. Sarja nähdään Elisa Viihde Viaplayssa vuoden 2023 lopulla.

"Sarjan tapahtumat sijoittuvat pieneen yhteisöön Perämeren saaristossa, mutta sen universaalit teemat ulkopuolisuuden kokemuksesta koskettavat kaikkialla. Sarjalla onkin jo myös kansainvälinen levittäjä", kommentoi Elisan sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

Sarjan teemat kiusaaminen ja yhteisön sisäiset jännitteet pienessä omalaatuisessa kylässä ovat ajankohtaisia aiheita sekä kotimaisen että ulkomaisen yleisön näkökulmasta.

Käsikirjoitus on Aleksi Purasen (Hevireissu), Antti Kairakarin ja Oona Haapaniemin (Häräntappoase) vastuulla, ja sarjan keskeisissä rooleissa nähdään mm. Olivia Ainali (Sorjonen), Saimi Kahri, Amira Khalifa (Pala sydämestä), Jacob Öhrman, Dennis Nylund (Putous-voittaja 2021) ja Matti Onnismaa. Sarjaa kuvataan joulukuusta 2021 helmikuuhun 2022 Oulun seudulla.

Korvessa kulkevi -sarjan kansainvälisestä jakelusta vastaa hollantilainen Dutch Features.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Valtteri Bottas ja T... Tanskaan putosi mete... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova