Tuorein sisältö

Ihmiskunnan suurin uhka vai toivo - lähitulevaisuuteen sijoittuva 'Jälkeläiset' alkaa tammikuussa

23.12.2021 klo 12.01 | Luettu: 1547 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Elisa Viihteen uusi alkuperäissarja "Jälkeläiset" (Next of Kin) on suomalais-tanskalaisena yhteistyönä syntynyt jännitysdraama, joka sijoittuu lähitulevaisuuteen.

Nuoren helsinkiläisnaisen Livin (Nika Savolainen) geeniperimässä saattaa olla vastaus koko ihmiskunnan tulevaisuuteen.

Liv Laine kärsii kroonisista kivuista, joihin hän ei ole saanut lääketieteellistä selitystä. Asiat muuttuvat, kun Livin DNA-näyte varastetaan biopankista ja hän kohtaa biopankin murtoa henkilökohtaisista syistä tutkivan tietoturvallisuusagentti Markus Volfin (Elmer Bäck). Liv kiinnostaa myös biotiedeyhtiö Risea johtavia vallanhaluisia sisaruksia, Yoana (Matleena Kuusniemi) ja Sasha Leonia (Antti Virmavirta). Onko Liv ihmiskunnan suurin uhka vai toivo? Alkaa henkeäsalpaava ajojahti, jonka aikana Liv ja Volf eivät tiedä keneen voi luottaa.

Minna Panjasen ja Valeria Richterin käsikirjoittama sarja vie katsojat ihmisyyden peruskysymysten äärelle: keitä me olemme ja miten perimä linkittää meidät toisiimme? Sarjan on ohjannut Akseli Tuomivaara ja sen keskeisiä teemoja ovat perhesuhteet ja vanhemmuus sekä se, miten geenimanipulaatio voi muuttaa maailmaa. Sarja on kuvattu Helsingissä ja Islannissa.

Sarjassa nähdään myös Silta-sarjasta tuttu Sarah Boberg ja tämän sisaren roolissa nähdään Tanskassa vuonna 2020 parhaana tv-sarjan näyttelijänä Robert-palkittu Maria Rich. Tanskalaissisaruksia näyttelevät The Rain ja The Legacy -sarjoista tuttu Sonny Lindberg ja Pros & Cons -sarjassa näytellyt May Lifschitz.

Sarjan kaikki jaksot tulevat katsottaviksi Elisa Viihde Viaplayihin 30.1.2022.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Batmaniksi palaava M... Selviytyjistä tuttu ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova