Tuorein sisältö

Tamperelainen industrial metal -bändi King Satan julkaisi uutta

14.01.2022 klo 21.03 | Luettu: 482 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tamperelainen industrial metal -bändi King Satan on julkaissut tänään ensimmäisen singlen tulevalta, huhtikuun 8. päivänä ilmestyvältä "Occult Spiritual Anarchy" -albumiltaan. The Faces of the Devil -single ja siihen tehty varsin ahdistava musiikkivideo olivat luonteva valinta ensinäytteeksi bändin uudesta materiaalista – sekä sävellyksen että sanoitusten puolesta.

"The Faces of the Devil -biisin idea oli yhdistää bändin vahvimmat metal- sekä dancepalaset yhteen, ja luoda biisi, jonka tahtiin voit joko tanssia tai pyörittää tukkaa. Tai tehdä molempia yhtä aikaa", vokalisti King Aleister Satan sanoo.

"Tekstissä taas pohditaan paholaisen arkkityypin ympärillä vellovia eksistensiaalisia sekä filosofisia teemoja. Arvostamme tässä bändissä absurdiutta, ja ihmismielen synkemmät alueet ovat meille tuttuja. The Faces of the Devil olikin helppo valinta ensimmäiseksi singleksi. Biisi menee suoraan asiaan ja on malliesimerkki King Satanin karnivaali-industrial metallista".

King Satanin absurdi ja tarkkoja genre-määritelmiä väistelevä musiikillinen tyyli ammentaa vaikutteensa industrial-musiikista ja death metallista yhtä lailla kuin elektronisesta tanssimusiikista ja sinfonisesta black metalista. Runsaan kotimaan keikkailun ohessa King Satan on ennättänyt jo kiertämään Euroopassa ja omien headliner-keikkojensa lisäksi lämmitellyt esimerkiksi Painia, Carpenter Brutia, Hocicoa, Turmion Kätilöitä ja Perturbatoria.

King Satan nähdään seuraavaksi industrial -legenda Die Kruppsin lämmittelijänä Euroopan-kiertueella toukokuussa 2022.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Conan O'Brien ja kum... Velcra-yhtyeestä tut... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova