Tuorein sisältö

Läntinen, Haloo Helsinki! ja Euroviisut - kuuntele viisuehdokas 'Elämä kantaa mua'

20.01.2022 klo 09.45 | Luettu: 970 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Yli 40-vuotisen uran tehnyt Tommi Läntinen on mukana UMK22-kilpailussa vanhan ja uuden sukupolven rockia yhdistävällä Elämä kantaa mua -biisillä, jonka Haloo Helsinki! -yhtye on kirjoittanut.

Euroviisuehdokas kertoo muutoksesta ja sen tekemiseen vaadittavasta rohkeudesta. Oli muutoksessa kyse sitten ihmissuhteesta, työstä tai mistä tahansa isosta päätöksestä. Kuitenkin siitä hetkestä, kun taaksepäin ei kannata enää mennä, koska "siellä ei ole enää mitään".

UMK:n ammattilaisraadin mukaan Tommi Läntisen Suomi-rockin pitkää perinnettä ja kansainvälistä isoa pop/rock -soundia yhdistelevä UMK-biisi on yksi hänen uransa hienoimmista kappaleistaan:

"Keikkojen encore-kamaa heti ensikuulemalta"

"Läntisen karismaattinen ja tunnistettava ääni, eletty elämä sekä tarttuva kertsi ovat saaneet ympärilleen kohottavan pop-rock-biisin."

Läntinen kilpailee UMK-finaalissa 26. helmikuuta.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Korona järjestelee T... Tarja Turusen Euroop... >

Keskustelut (1 viestiä)

juha82

15.01.2023 klo 16.20

hyvä biisi, sillä oikein aurinkoinen biisi. Läntinen teki minusta kuitenki parhaat juttunsa kasariluvulla bändeissä boycott, rin tin tin, tom dozen ja fabrics. Soolouralla hän kompastui minusta huonoon kaupallisuuteen turhanki ussein.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova