Puolijumala Percy Jackson yrittää uudestaan Disney+ -sarjassa, jonka tekijöihin lukeutuu kirjailija itse

25.01.2022 klo 20.30 | Luettu: 647 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kirjailija Rick Riordanin Percy Jackson -saaga rinnastettiin usein Harry Potteriin viime vuosikymmenellä, mikä on eräänlainen meriitti, vaikkei suosio Potterin tasolle nousisi. Ensimmäisen elokuvaversion ohjasi Chris Columbus, joka aloitti myös Potter-leffat, mutta kumpikin Percy-leffa sai nihkeää palautetta ja lipunmyynti oli korkeintaan välttävää.

Leffoista vastasi Disneyn sittemmin ostama 20th Century Fox, ja Disney on valmis yrittämään uudestaan. Disney+ -sarjasta on puhuttu ja nyt se on virallistettu. Riordan on mukana kirjoittajana ja tuottajana. Pilottijakson ohjaa James Bobin, jonka töitä ovat uusimmat ison kankaan Muppetit-elokuvat ja Liisan seikkailut peilimaailmassa. Tuotanto alkaa kesällä. Näyttelijöitä etsitään.

Saagan ja tulevan sarjan virallinen nimi Percy Jackson & the Olympians viittaa siihen, että Percy ja kumppanit ovat sukua kreikkalaisen mytologian hahmoille. Percy on Poseidonin poika. Luonnollisesti nykyajassa elävä poika ei sitä aluksi tiedä, mutta kohtalo odottaa.

Kirjailijan terveiset:Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Anistonin ja Sandler... Aikuisanimaatio vits... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova