Tuorein sisältö

'Urani paras albumikokonaisuus' - Tommi Läntinen julkaisee uuden albumin

02.02.2022 klo 16.00 | Luettu: 1275 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tommi Läntinen julkaisee uuden studioalbumin "Elämä kantaa mua" 18. helmikuuta 2022.

Kyseessä on pitkän linjan musiikkimiehen ensimmäinen uutta musiikkia sisältävä studioalbumi kymmeneen vuoteen.

Tommi osallistuu UMK-kilpailun finaaliin 26. helmikuuta 2022 albumin nimisinglellä Elämä kantaa mua. Levyn julkaisee Vallila Music House ja se on saatavana digitaalisten formaattien lisäksi vinyylinä ja CD-levynä.

Tommi on työstänyt uutta albumiaan huolella reilun vuoden ajan yhdessä tuottajien Aki Sihvosen ja Erno Laitisen kanssa. Vastaavana tuottajana on toiminut Vallila Music Housen Gabi Hakanen.

"Meillä oli koko ajan yhtenevä näkemys siitä, miltä mun musan haluttiin kuulostavan tässä ajassa. Kivaa oli, vaikka välillä oli myös haasteita matkassa, kun hioimme lopputulosta. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen ja rohkenen väittää, että kyseessä on urani paras albumikokonaisuus".

Tommi on sanoittanut ja säveltänyt suuren osan kappaleistaan yhdessä Janne Rintalan ja Aki Sihvosen kanssa, mutta mukana on myös muita kirjoittajia, kuten Lauri Tähkä ja Timo Kiiskinen, joiden käsialaa on levyn ensimmäisen single, Metsäjätti-elokuvan tunnuskappale ja suuri radiohitti Meidän murusia. Radiohitiksi jo muodostunut uutuussingle Elämä kantaa mua on Haloo Helsinki! -yhtyeen Leo Hakasen ja Jere Marttilan säveltämä ja Elli Haloon sanoittama. Kirjoittajina uutuuslevyllä vierailevat myös Samuli Sirviö, Leo Stillman ja Tommin poika Ilmari Läntinen.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Elokuvamaailman tule... Ed Sheeranin Helsing... >

Keskustelut (1 viestiä)

Sumppisuu

02.02.2022 klo 18.06 2 tykkää tästä

Mielestäni paljon parempi myyntilause olisi "Hirveintä paskaa, mitä olen koskaan tuottanut".
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova