Tuorein sisältö

Get Outin ohjaajan mystinen ufojännäri Nope ensimmäisessä trailerissa

14.02.2022 klo 21.55 | Luettu: 1291 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Nope on tämän kesän Signs. 1. Ohjaajalla on takana kaksi kiiteltyä mysteerijännäriä, joiden ansiosta kolmas mainoskampanja voi olla epämääräinen. 2. Kyse on tavallaan ufoista. 3. Kyse on tavallaan uskonnosta ("millainen on paha ihme" kysyy hahmo ja mainoslause). 4. Kyse on maatilasta. 5. Kyse on kesäkaudelle suunnatusta eeppisestä kauhusta (Nopen tapauksessa virallinen kuvaus sanoo niin).

Jordan Peele ei ole uusi Spielberg tai Hitchcock vielä, mutta hän on uusi M. Night Shyamalan, jota kuvailtiin uudeksi Spielbergiksi tai Hitchcockiksi kolmannen leffan tienoilla.

Peele voitti käsikirjoitus-Oscarin Get Outilla käsiteltyään rasismia luovasti. Hänen mukaansa Us ei tarjonnut "rotukommentointia muodossa, jota monet odottivat", ja se oli jonkintasoinen jekku ja ansa. Eriarvoisuudesta Us kertoi, joten jos huomasit sen, muttet "sisällön puutetta", saat ehkä puhtaat paperit? Vastaavasti kannattaa huomata, että teknisessä mielessä rotu ei ole ensimmäinen asia, jonka uusi traileri mainitsee. Elokuvien tekeminen mainitaan ensin ja sillä aiheella toinen Oscar irtoaa varmimmin.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Turun kaupunkifestiv... Netflix-ilmiö Bridge... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova