Tuorein sisältö

Tikun ja Takun pelastuspartio -leffa on puoliksi näytelty ja 90% tärähtänyt: traileri

15.02.2022 klo 19.40 | Luettu: 1442 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Piirrossarjaa Tikun ja Takun pelastuspartio (Chip 'n Dale: Rescue Rangers) tehtiin vain 65 jaksoa vuosina 1988–1990, mutta tuon ajan lapsille se tulee yllätyksenä, jos joku ei ole klassikosta kuullut.

Disney+ -palveluun toukokuussa saapuva leffa on luova jatko-osa, joka sijoittuu Kuka viritti ansan, Roger Rabbit? -leffan kaltaiseen todellisuuteen (tai juuri siihen todellisuuteen). Tiku ja Taku ovat julkkiksia, mutta hittishow'sta on aikaa ja he ovat ajautuneet erilleen. He yrittävät vielä kerran löytää yhteisen kipinän. Heille ja kaikille piirroshahmoille aiheuttaa päänvaivaa se, että tietokoneanimaatio on nykyään suositumpaa.

Miksiköhän se sitä on? Leffassa nähdään A. oikeita näyttelijöitä, B. yhtä keskinkertaista tietokoneanimaatiota kuin Alvinin ja pikkuoravien kaltaisissa teoksissa, ja C. piirrettyjä imitoivaa animaatiota, josta uupuu viime vuosituhannen energia.

Traileri muistuttaa, miltä homman on tarkoitus näyttää, mutta sitten homma ei näytä siltä? Tästä (ainakin nettikeskusteluista) tulee mielenkiintoista.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Taru sormusten herra... Netflix kehittelee B... >

Keskustelut (1 viestiä)

bgoaofiahfoajtje

15.02.2022 klo 20.59 2 tykkää tästä

ei helvetti tehaanko jo piirretyistakin naira x years later paskeita. kohta se realistinen alkoholistimario on totta
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova