Tuorein sisältö

Nyt kaikki juhlimaan Suomen kiekkoleijonia - vaikka sitten television välityksellä

21.02.2022 klo 08.24 | Luettu: 989 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Nyt kaikki juhlimaan Suomen kiekkoleijonia - vaikka sitten television välityksellä.

TV5 ja discovery+-palvelu esittävät maanantaina Leijonien kansanjuhlan suorana lähetyksenä. Ohjelma välitetään Helsingin Olympiastadionilta.

TV5:n ja discovery+:n olympialähetyksistä tutut asiantuntijat Juhani Henriksson, Annina Rajahuhta ja Tuomas Grönman tunnelmoivat juhlaa studiossa. Tapahtumassa esiintyvät artistit julkistetaan maanantain aikana.

Leijonien kansanjuhla, TV5 ja discovery+ maanantaina alkaen klo 19.00.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Floor Jansen hehkutt... Joko kuuntelit kitar... >

Keskustelut (1 viestiä)

Katsoja

22.02.2022 klo 01.38

Käsittämättömän huono lähetys TV5:ltä, kuvattiin lähinnä turhaa studiokeskustelua, vain muutama musiikkiesitys näytettiin ja nauhoitettuja haastatteluja; huomasi oikein kun musiikki vaihtui kun haastattelu loppui.

Odotin jo korkealaatuista lähetystä kun hienolla ilmakuvalla alkoi mutta ei näemmä Leijonien uusi koti TV5 siihen pystynyt. Tuossa myrkyssä ehkä ei parasta mahdollista kuvanlaatua saanut mutta olisivat silti voineet edes kuvata enemmän mitä lavalla tapahtuu. Äänenlaatukaan ei ollut stadionilta mitenkään korkealaatuinen. Studiolöpinöitää olisi voinut olla korkeintaan pari minuuttia lähetyksen alussa ja sitten varsinaisen ohjelman lopuksi.

Oliskohan syynä sitten ollut tekniset ongelmat niin joutuivat sitä studiota näyttämään.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova