Tuorein sisältö

Uutta American Idolia tulossa - kuuntele viisu

25.09.2008 klo 14.42 | Luettu: 1747 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vuoden 2008 American Idol –kisan voittajan David Cookin debyyttialbumi on valmis. Cookin nimeä kantava pitkäsoitto julkaistaan Suomessa marraskuun 20. päivä. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu on Light On ja sen on tuottanut Rob Cavallo (Green Day, Kid Rock). Single on muusikko Chris Cornellin ja säveltäjä Brian Howesin yhteistyötä.

David Cook on voittonsa jälkeen ollut kiireinen studiossa ja tehnyt tulevalle albumilleen yhdessä nimekkäiden säveltäjien kassa materiaalia. Idols –voiton jälkeen julkaistu "voitto-kappale" Time Of My Life rikkoi ennästyksiä digitaalisessa myynnissä; se myi viikon aikana eniten koko iTunesin historiassa. Yhteensä singleä on tähän päivään mennessä myyty huikeat miljoona kappaletta.

Missourista kotoisin oleva 25 –vuotias David Cook tajusi laulun lahjansa toisella luokalla. Ennen American Idol –voittoa hän julkaisi omakustanteen Analog Heart, josta Cook sai ehdokkuuden URBY –gaalassa "Vuoden Indie-levy" –kategoriassa. Cook soitti myös aiemmin Midwest Kings- ja Axium –nimisissä yhtyeissä.

Kuuntele Cookin tuore sinkkuviisu Light On täältä.

www.davidcookofficial.com


V2.fi | J.A. Kaunisto
< I Am Legend -esiosa ... U2 teki Tomppa Jones... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova