Tuorein sisältö

Jenkkiräppäri pidätettynä Lontoossa

26.09.2008 klo 09.17 | Luettu: 1569 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jenkkiräppäri Busta Rhymes on vapautettu Lontoossa lähes 12 tunnin pidätyksen jälkeen. Busta Rhymes jäi viranomaisten haaviin eilen torstaina Lontoon lentokentällä. Viranomaiset esittivät syyksi räppärin selvittämättömiä tuomiota kotimaansa kamaralla. Busta Rhymes saapui Lontooseen esiintyäkseen perjantaina Roal Albert Hallissa RockCorps-tapahtumassa.

Busta Rhymesin asiaa käsitellään viranomaisten toimesta vielä tänään, RockCorps-tapahtuman järjestäjä on toiveikas räppärin nousemisesta esiintymislavalle. Busta Rhymesin esiintymispaikalle on kuitenkin jo puhuttu Ludacrisia, jos tähti joutuu kääntymään ennenaikaiselle kotimatkalle.

Busta Rhymesia oltiin jo työntämässä Amsterdamin koneeseen mutta räppärin lakimiehet saivat viranomaisiin järkeä. Räppäri on vieraillut Isossa-Britanniassa viimeksi elokuun puolessa välissä ja tuolloin maahanpääsyssä ei ollut mitään ongelmaa.

Hyväntekeväisyyskonsertin järjestäjän mukaan Busta Rhymesilla on kaikki asiaankuuluvat luvat kunnossa, hässäkkä tuli täysin puun takaa.

Räppäri on kuluvana vuonna saanut kotimaassaan kolmen vuoden ehdonalaiseen tuomion pahoinpitelyn johdosta.

Lontoon keikalla Busta Rhymesin lisäksi lavalle nousevat mm. The Automatic, Feeder ja John Legend.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Britney Spears esiin... Nightwish edelleen s... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova